Supertalent: Šestogodišnji Mostarac žiri “izuo iz cipela”

Prva emisija Supertalenta uživo iznjedrila je i prve finaliste showa – Martina Kutnara i plesnu skupinu Step boys.

U prvoj emisiji Supertalenta uživo, šestogodišnji natjecatelj Nino Avdić iz Mostara ponovno je oduševio žiri, ali nije uspio proći u finale ovoga TV showa. Nino je izveo pravu malu predstavu u kojoj je on bio Agent 006 koji za misiju ima spasiti svijet od zlikovca kojega je interpretirao mostarski Ivo Krešić.

Nino je i ovoga puta pokazao nevjerojatno znanje te je uspio spasiti svijet.

“Više sreće idući put, zlikovče!”, poručio mu je Nino završivši svoj nastup u polufinalu. I ovoga puta Nino je žiri “izuo iz cipela“.

“Odlična ti je bila ova predstava. Ti sa šest godina znaš puno više od mene sa 37. Uspio si pobijediti samoga sebe. Svaka ti čast!”, rekao mu je Janko Popović Volarić, a Davor Bilman mu je poručio: “Malo sam se uplašio nakon tvoje izvedbe. Ti si doktor, majstor!”, prenosi Nova tv.

4 komentara

 1. Ma sta vi znate? Nikakav ste ziri

  Like(0)Dislike(0)
 2. Kazete izuo iz cipela.
  Ali ja sam bio u papučama 😉

  Like(0)Dislike(0)
 3. Ziri nula bodova,kako ste imali srca da ga ne pustite dalje,a kladim se da niti jedan od vas ne zna ovo kao nino:))

  Like(0)Dislike(0)
 4. Uopće nije fer ovaj show. Treba imati pobjednika u svim disciplinama. Kako i tko može vrednovati talente kad su svi super u svojoj branši. Kako ćes spojiti plesne, pjevačke, instrumentalne, borilačke, akrobatske……itd vještine? Nikako… Zato treba birati supertalent u svakoj disciplini posebno. To bi bilo poštenije puno i pravednije. Nino bi u svojoj disciplini bio bez konkurencije, mislim čak i u Svijetu, kad još uračunaš i njegove godine. Sjajno. Bravo veliki, preslatki dječače, osvojio si srca cijele moje obitelji… Samo tako.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.