Suspendirani sudac iz Posušja teško bolestan

Sjećate se suca Ljube Miličevića koji je zbog velikog broja grešaka na utakmici 2. kola između Olimpica i Željezničara rekordno kažnjen?

Posuški djeljitelj pravde ponovno se našao u središtu pozornosti, ali zbog razloga koji su daleko veći od sporta. Ispostavilo se da je teško bolestan…

”Imam tumor želuca. Bio sam u bolnici na liječenju. Prvenstvo je počelo, a nogomet je moja najveća ljubav. Toliko sam se radovao Premijer ligi, da sam sam na vlastitu odgovornost odlučio izaći iz bolnice dan prije utakmice na Otoci i suditi taj nesretni meč. Da bogdo nisam”, rekao je u razgovoru za Dnevni avaz.

”Bavim se ovim poslom 15 godina. Nikada nisam bio kažnjen niti mi je bila smanjena ocjena. Svjestan sam da sam na Otoci grozno sudio.”

”Greške se u ovom poslu događaju gotovo u svakom kolu. Apsolutno prihvaćam kaznu. Zaslužio sam da me kazne, mada mi se 18 utakmica čini malo prestrogo, ali što je, tu je”, zaključio je Posušak.

FK Željezničar je nakon ovog doznanja odlučio iskoristiti priliku pozvati Miličevića da bude gost na jednoj od sljedećih domaćih utakmica ovog kluba na stadionu Grbavica.

”Kolektiv FK Željezničar sucu BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporavak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Miličevića da bude gost kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Miličević u razdoblju u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu”, priopćili su iz FK Željezničar

2 komentara

  1. Lijepo od vodstva Zeljeznicara,a Milicevicu nadam se da ce se zdravlje vratit,mislim da je ljudski zivot puno vazniji i zdravlje od bilo kakve utakmice.

    Like(15)Dislike(0)
  2. Drzi se Ljubane

    Like(6)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.