Sveučilišna Brucošijada u Mostaru uz grupu Magazin!

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, u suradnji s noćnim klubom Pink Panther organizira tradicionalnu veliku Sveučilišnu Brucošijadu!, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

– Nova akademska godina za mostarske studente označava i novu sezonu ludih izlazaka prije prvih kolokvija i ispitnih pauza. Sada je vrijeme za prvi pravi tulum za početak nove akademske godine, a on brucoše, kao i sve ostale studente čeka u noćnom klubu Pink Panther ovoga četvrtka, 27. listopada 2016. godine.

Vruću će dobrodošlicu svim studentima u našem gradu, uz vrhunsku atmosferu svojim hitovima poželjeti popularna i bezvremenska glazbena grupa – Magazin! Cijene pića su naravno prilagođene studentskom džepu, a karte po cijeni od 7 KM možete nabaviti u Ice baru te u uredu Studenskog zbora u kampusu Sveučilišta. Naravno, broj je ograničen, stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.

Pozivamo sve brucoše da odličnom zabavom započnu svoj studentski život, ali i sve ostale studente koji se žele dobro zabaviti. Dođite, provedite s nama najluđu noć i uvjerite se zašto je Brucošijada najposebniji party u gradu!, stoji u priopćenju Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.