Teška nesreća: Nakon smrti obitelji, ozljedama podlegla i 18-godišnjakinja

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske priopćeno je da je preminula 18-godišnja N.Đ., koja je u banjalučku bolnicu primljena u dubokoj komi sa teškom ozljedom glave i grudnog koša.

“Uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijent čiji su inicijali N.Đ., koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i u dubokoj komi, preminula je sinoć u 21:40 sati”, priopćeno je iz UKC.

U priopćenju se podsjeća da je N.Đ. u nedjelju, 12. ožujka, primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske, piše Srna.

Supružnici iz naselja Stanovi, kod Doboja, i njihova 17-godišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru automobila i vlaka na pružnom prijelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško ozlijeđena.

Na mjestu nesreće stradali su 46-godišnja S.Đ. i 51-godišnji Z.Đ., dok je njihova 17-godišnja kćerka podlegla ozljedama u dobojskoj bolnici. Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u 2:55 sati, a da je automobilom Passat upravljala S.Đ. Gradonačelnik Doboja Obren Petrović zbog ove teške nesreće proglasio je 14. ožujak Danom žalosti na teritoriji grada.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.