Thompson nakon osam godina u Širokom, doznajte cijenu ulaznica

Od poljudskog spektakla pred 50.000 ljudi, koncerata u zagrebačkoj i splitskoj Areni, od Hrvatske, preko BiH, europskih i svjetskih metropola, jedno je sigurno – svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje ”Ora et labora” bili su spektakli iznimne posjećenosti, a turneja svoje finale doživljava upravo u dvorani Pecara u Širokom Brijegu!

Ovaj veliki glazbeni spektakl u Širokom Brijegu, pod pokroviteljstvom HT Eroneta, održat će se u srijedu, 23. prosinca 2015. godine s početkom u 20.00 sati.

Kao i na svim dosadašnjim koncertima, posjetitelje očekuje više od dva sata vrhunske glazbene produkcije uz spektakularne svjetlosne i video efekte.

Ulaznice za koncert u pretprodaji moći ćete kupiti od 16. prosinca na recepciji hotela Park u Širokom Brijegu te na dan koncerta na blagajni na ulazu u dvoranu Pecara. Cijena ulaznice iznosi 15 KM.

image

Diskografska 2013. i 2014 godina definitivno su prošle u znaku zadnjeg albuma Marka Perkovića Thompsona ‘Ora et labora’. Nakon sedam godina studijske stanke, Thompson je objavio produkcijski najsloženiji album koji je nastajao dvije godine. Niz priznanja koje je dobio po objavljivanju albuma te rasprodani koncerti definitivno potvrđuju da je Thompson glazbenik broj jedan u Hrvatskoj.

Album “Ora et labora” najprodavaniji je album u Hrvatskoj za 2014. godinu, a ujedno i jedini album hrvatskog izvođača koji se našao u samom vrhu prodaje albuma na službenoj svjetskoj iTunes top listi.

Pjesma “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” dobila je diskografsku nagradu Porin za Hit godine, a dva posebna priznanja Thompsonu dodijelila je i CMC televizija – priznanje za Hit godine 2013. za pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” te za Izvođača godine 2013. Posebno se pamti nastup na splitskom Poljudu na kojem se okupilo preko 50.000 ljudi, koji je zabilježen na DVD-u “Thompson – Poljud Live”.

Vjeruje se kako će dvorana Pecara biti premalena kako bi primila sve Thompsonove prijatelje koji će na ovaj koncert doći iz cijele Hercegovine, Dalmacije, Srednje Bosne i naravno dijaspore, te da ćemo uz jedan vrhunski glazbeni događaj, pjevajući dočekati radost predstojećih Božićnih blagdana, poručuju organizatori.

Jabuka.tv

6 komentara

 1. dva sata vrhunskog revanja kalašnjikova Perkovica…ajde barem je popravio zube pa je sad malo manje ružan

  Like(0)Dislike(15)
 2. Ujo partizan.

  Like(3)Dislike(5)
 3. Ujo cetnik bolesni

  Like(2)Dislike(4)
 4. Jesu livam one cece cetnikuse jebale vas one.one revu i deruse a zubi su im crni od stotinu popuseni kuraca

  Like(6)Dislike(1)
 5. onog ustašu thompsona ćemo na pecari klati a onda psima dati

  Like(1)Dislike(6)
 6. ujo, jeeebooo tiii maaajkuuu svooojuuu!

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.