Thompson posjetio Dječji vrtić Ljubuški

U srijedu 24. svibnja 2017. godine, kao zahvalu nakon koncerta Marko Perković Thompson je na iznenađenje mnogih posjetio Dječji vrtić Ljubuški. 

Prošetao se vrtićem u kojem se družio i veselio zajedno s mališanima, a pravo oduševljenje je uslijedilo nakon što su djeca starije odgojne skupine otpjevali nekoliko njegovih pjesama.  

Tu prigodu iskoristili su za zajedničko druženje i fotografiranje, a Thompson je zahvalio ravnatelju Viktoru Grbavcu i svima iz vrtića što su pomogli pri organizaciji veličanstvenog koncerta “Večer sjećanja” koji je održan sinoć na Centru malih sportova povodom 25. obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Nedjeljka Bandura, Žarka Miličevića, Slavka Macana, Ante Tolića i Adisa Mujanovića.

Ljportal.com 

2 komentara

  1. Je li Rvatina ucila djecu pjevati jasenovac i gradiska stara

    Like(1)Dislike(5)
  2. Ma to je takav licemjer da mi ga je neugodno gledati a pogotovo slušati.Neki dan,kad je bila tema o zabrani koncerta u sloveniji,je izjavio da su mu spornu pjesmu jasenovac i Gradiška stara podvalili i da je sve montirano.A njegova izjava iz siječnja 2003. god:”Pjevao sam Jasenovac kad je god to bilo moguće na bilo kojim skupovima.Dakle,Thompson nije čovjek nego licemjer i još k tome ustaša.

    Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.