Thompson pred mostarski koncert: Samo pjesma, samo ljubav!

Koncert potpore hrvatskim uznicima u Haagu, održat će se u četvrtak, 8. lipnja 2017., s početkom u 20 sati, a u organizaciji udruge Hrvatsko Srce Nade Mostar, i pod pokroviteljstvom odjela za branitelje Hrvatskog Narodnog Sabora, te zaklade za pružanje pravne pomoći hrvatskim braniteljima HVO-a.

Kako je najavljeno nastupaju Marko Perković THOMPSON, Mate Bulić, Sinovi Hercegovine, grupa Galeb, klapa Hrvoje, Marijan Knezović, samostalna vokalistica Lucija Šarčević iz Rame i drugi…

“Četvrtak, 8.6.2017., stadion HŠK Zrinjski s početkom u 20 sati. Pozivamo vas na skup potpore hrvatskim uznicima u Haagu, te svim nepravedno optuženim i osuđenim hrvatskim braniteljima HVO-a. Između ostalih nastupit će i Marko Perković Thompson, a mi njegovi fanovi, samo ćemo citirati organizatora ovoga skupa, Udrugu Hrvatsko srce nade: ‘Samo pjesma, samo ljubav! Mržnja izjeda iznutra i njoj mjesta nema!’ Ponosno i dostojanstveno dajmo podršku braniteljima!”, stoji na služenoj stranici Marka Perkovića Thompsona.

Podsjetimo, Grad Mostar je zabranio okupljanje na Španjolskom trgu kojeg je najavila Udruga građana Djeca rata protiveći se nastupu Thompsonu i skupu podrške haaškoj šestorci.

Otkazivanje koncerta tražio je i SDP BiH, te bošnjačke i tzv. građanske stranke.

Za održavanje koncerta zabrinut je i PIC.

7 komentara

 1. Baci bombu goni bandu preko izvora

  Like(7)Dislike(2)
 2. ŽELE DA NAS NE BUDE

  Al neće im to uspjeti, zato svi stižemo na koncert u Mostar i “neka vide da nas ima”!

  Like(6)Dislike(1)
 3. Hahaha samo pjesma, samo ljubav a Tupson pjevaj “baci bombu goni bandu”…koji krezubi licemjer

  Like(5)Dislike(3)
 4. Glupi narod uvijek nasjedne na Tomsonove trikove i tako 25 godina. Koja reklama i koja slučajnost da mu je svjetska turneja uvijek krenula iz BIH, pa naravno genijalno osmišljeno da od sebe stvori žrtvu, jer mu tobože brane ovi ili oni i poslije toga ostali koncerti rasprodani. Koliko je svog novca donirao nekome,uvjek bio i ostao škrtica a na hrvatskom narodu zaradijo milione prodajući maglu i njegovo lažno domoljublje. Prije rata nije imao za lizala a sada ima milione..odkuda pa od SaNADERA I TAKVI DOMOLJUBA KAO ŠTO JE I ON estradni ratni profiter.Naj više zaradijo na takozvanim humanitarnim koncertima koje uvjek naplati na foru..samo ću naplatiti prevoz i prateći band..i tako godinama do miliona na istu foru žrtve koja prolazi i donosi bogatstvo..E MOJ NARODE…ZA DOM.. pa naravno samo neznam za koji dom jer u svakom većem gradu u RH ima po dva doma tj..dvi kuće.

  Like(3)Dislike(0)
 5. Tako je Mate…Tupsona samo slušaju budaletine i zatucani seljaci sa 3 zuba u glavi

  Like(0)Dislike(0)
 6. Zato vi uživaš uz trash glazbu poput Cece i sličnih jadnica? Partizančine, jadno!

  Like(0)Dislike(0)
 7. uživate*

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.