TIHALJINA: Najava Mlade mise patera Mire Ravlića

„Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas…“ (Iv 15,16)

Točno prije 61 godinu u župi Tihaljina proslavljena je zadnja mlada misa. Stoga, s radošću najavljujemo da će u nedjelju, 2. kolovoza 2015. u župi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije Tihaljina svoju Mladu misu zajedno s obitelji i župljanima ispred kapelice sv. Ilije, proslaviti mladomisnik pater Miro Ravlić. Pater Miro rođen je 17. veljače u Tihaljini u obitelji Ivana i Danice r. Mijatović. Nakon višegodišnjeg boravka i rada u Njemačkoj, Božjom milošću potaknut ulazi u redovničku zajednicu Monfortanaca. Svoju redovničku i svećeničku formaciju započeo je u Zagrebu u Monfortanskoj obitelji, nastavio u Veroni (prednovicijat), Santeramo in Colle (novicijat) i Rimu gdje je završio filozofsko – teološki studij na Papinskom Sveučilištu Urbaniana.

Prve zavjete položio je 20. rujna 2009. Za đakona je zaređen 7. prosinca 2014. u Ginosi, a 27. lipnja zaređen je za svećenika u Konkatedrali sv. Petra u Splitu.

Pateru Miri zaželimo obilje Božjeg blagoslova i neka ga u njegovom radu na njivi Gospodnjoj štiti i čuva dragi Bog po zagovoru Blažene Djevice Marije i svoga utemeljitelja sv. Ljudevita Montforskog.

Mladomisniku, njegovoj obitelji, Montfortanskoj zajednici, rodbini i prijateljima, iskrene čestitke!

PRIPREMILA: Mirela Primorac

FOTO: Josip Rudeš

Caffe-tony.com

4 komentara

 1. Miro, svako dobro i nek te Bog čuva.

  Like(1)Dislike(0)
 2. Bog te blagosovio, i blagosivaj onaj narod od kud si pitekao.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Bog te blagosovio, i blagosivaj onaj narod od kud si potekao.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Neka te duh sveti vodi da svjedocis zivog isusa

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.