Tko su famozni ‘kauboji’ s mostarske Kobilovače?

Iz MUP-a HNŽ-a osporavaju medijske priče kako na regionalnoj cesti, na jugozapadnom izlazu iz Mostara prema Čitluku, na predjelu Kobilovače suvereno vlada skupina cestovnih razbojnika baš kao u nekom akcijskom filmu. Kako kažu, to je puko izazivanje fame, budući da još provjeravaju navode iz prijave koju su u utorak u podne zaprimili od 27- godišnje djevojke iz Čitluka. Kako neslužbeno doznajemo, ona je prijavila da je tom prilikom ostala bez više od 500 maraka u različitim valutama. Naime, 12 sati ranije, odnosno 30 minuta poslije ponoći, dok se vraćala kući, presrela su je trojica nemaskiranih muškaraca dvama vozilima te prepriječila put i opljačkala je. Osim što nisu krili lica, nisu bili ni nasilni, štoviše, prvo su navodno htjeli razgovarati s njom, piše Večernji list BiH.

Da je riječ o neobično umiljatim tipovima, svjedoči i podatak da su joj ostavili mobitel i ostale dragocjenosti, a uzeli samo novac te mirno i neopaženo netragom nestali. Opet, kako se neslužbeno spominje, riječ je o bliskoj poznanici jednog od vlasnika kladionice čiji je bliži stariji član obitelji nedavno doživio brutalno noćno razbojstvo u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu, a koje još nije rasvijetljeno.

– U drugom slučaju koji se sada spominje vezano uz navodne famozne noćne prepade na Kobilovači, a datira od lani, policija je protiv poznatih počinitelja podnijela izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru – zaključuju iz ovog MUP-a.

5 komentara

 1. Gruđanin iz Pakla

  Potrosila pare pa lazirala kradju. Ko fol ostavili mobitel haha

  Like(2)Dislike(0)
 2. Dobro ti mala petlja bogati.

  Like(2)Dislike(0)
 3. Bliska poznanica jednog vlasnika kladionice?? Znači izgled 10/10, mašta i pamet ko u kokoši.

  Like(2)Dislike(1)
 4. Ja volim bliske prijateljice

  Like(0)Dislike(0)
 5. Je iljadu

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.