Tomislavgradska obitelj Sučić krstila i treće blizance, krstio ih biskup Perić

Jučer je u župi Prisoje bilo svečano. Naime, u pohode nam je došao biskup Ratko Perić. Došao je krstiti 6. i sedmo dijete iz obitelji Ivice i Kristine Sučić. Oni su rodili sedmero djece: Katarinu, bliznad Križana i Mirnu, bliznad Paulinu i Patriciju i bliznad Frana i Anicu. Velika je ovo čast za našu župu ali i za hrvatski narod. Ovo je treća obitelj iz župe da ima po semero djece: obitelj Ivana Krište, obitelj Ivice Kapulice i obitelj Ivice Sučića. Bogu hvala na ovim obiteljima.
Iako je bilo hladno i veliki minus na misu je došlo oko 120 župljana. Biskup je pozdravio sve obitelji, župljane. Kasnije je sa župnikom don Ivanom obišao roditelje biskupa Dražena te ostao kod župnika na objedu zajedno sa generalnim vikarom don Željkom, župnikom iz Grabovice don Blažom, tajnikom don Marinom, don Antom Ivančić i sjemeništarcem Markom. Bilo je lijepo i ugodno. Bogu hvala i slava, javlja don Ivan Bebek, prenosi Tomislavcity

12 komentara

 1. Sve ekstra samo sliku kvari ovo pseto PERIC

  U GRUDE NECE NIKAD POP!!!

  Like(4)Dislike(17)
 2. Cestitamo ponosnim roditeljima,da Bog da da ih je vise takvih

  Like(12)Dislike(0)
 3. Božiji Blagoslov obitelji i Biskupu Periću

  Like(12)Dislike(1)
 4. Sokole kada te ide tako pravi jos,boze vam zdravlja.

  Like(14)Dislike(0)
 5. Sve čestitke dragi i hrabri roditelji ,svako dobro te puno zdravlja svima vama.Poseban pozdrav ,mami’.

  Like(12)Dislike(0)
 6. Ovaj mirko je najvece pseto ne pseto vec kerina. Ova obitelj je bozija obitelj bog nekaih nagradi

  Like(4)Dislike(1)
 7. Mirko ti si pseto kako te nije stid to reci za biskupa.tebi su bolji oni sto sebe zovu fratrima a ustvari su razrjeseni fratri koji rade budale od naroda.eno na buni mile vlasic kao on krsti pricescuje krizma pa kad se cura treba vjencat nemoze jer ustvari nije ni krizmana ni pricescena pa trka u franjevaca u mostar.on je jedna obicna budala a oni koji ga podrzavaju jos veca od njega.

  Like(4)Dislike(2)
 8. Mario ti si ono što si napisa za biskupa.

  Like(0)Dislike(0)
 9. Ajde izbriši ova sranja kakve veze imaju ovi glupi komentari sa krštenjem duvanjske djece. Blokiraj sve ne daj gušta ovom psihopati što sam komentira a različito se potpisuje.

  Like(5)Dislike(0)
 10. Čestitke obitelji, ali netriba biti pametan pa zakljuciti u koje župe biskup Peric dolazi,bili je jos dvojki pa cak i trojki pa nije dosao, ali nemogu dušu gubiti neznam dali je pozvan. U dvakom slucaju ovo je lijepo ali biskup bi trebao biti biskup svim vjernivima.

  Like(1)Dislike(1)
 11. za X

  Jesu li iz tvoje župe ikad uputili poziv biskupu da dođe???????????

  A u tuđe se župe ne pakćaj bez komplet informacije.

  Djeci želim puno zdravlja i sreće, roditeljima rada i truda i zadovoljstva.

  Like(0)Dislike(1)
 12. Tko ste vi čovječe da naredjivate, ja dajem komentar na članak,kako i treba a ne komentar na komentar.Bog vas blagosovio.

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.