Tražim Mostarku koja je prije tri dana skinula gips s noge i ima maltezera!

Pismo koje objavljujemo, poslao je jedan čitatelj s nadom da će pronaći djevojku koja mu se svidjela. Pismo prenosimo u cjelosti i bez korekcija:

Poštovana redakcijo,

molim vas da mi pomognete da pronađem kontakt djevojke koja je jučer sa prijateljicom oko 20h prošla Fejićevom ulicom u Mostaru. Jako mi se svidjela i žao mi je što nisam uzeo nikakav kontakt. Nadam se da ćete mi pomoći jer vidim da ste jako čitani u Mostaru.

Sjedio sam u jednoj ljetnoj bašti na Fejićevoj ulici kada je ona prošla. Visoka, tamnoputa, crne duge valovite kose zavezane u rep, bila je u crvenoj majici i farmerkama i vodila je psića maltezera na povodcu.

Njezin psić se zapleo oko našeg stola i ona i prijateljica su se zadeverale da ga otpetljaju, nakon čega sam joj rekao “da i pas zna gdje će i ko valja”, nasmijala se i počeli smo pričati, rekla mi je da je još mlad i da se ne zna kretati i da “on vodi nju, a ne ona njega”.

U jednom momentu joj se psić zamotao oko noge, na šta se nasmijala i rekla “tek sam prije dva dana skinula gips s noge, samo bi mi trebalo da se opet slomijem”, u tom momentu joj je zazvonio mobitel, nevoljko se javila, mahnula mi rukom i otšla prema Starom gradu.

Nakon toga sam je tražio po Starom gradu, išao prema Tekiji, obišao cijeli grad, ali je nisam sreo. Bila je jako raspoložena za razgovor i čini mi se da sam se i ja njoj svidio, ali je prokleti mobitel sve pokvario.

Molim vas da objavite moj oglas i podijelite ga na Facebooku kako bi ga što više ljudi vidjelo.

Ukoliko neko zna o kojoj djevojci se radi, molim vas da redakciji portala pošaljete poruku u inbox.

Hvala od srca!”

Miran

(www.novi.ba)

3 komentara

 1. bi li ti sa njom SES

  Like(0)Dislike(0)
 2. ja 2.lipanj 2015

  jesi je nasao?

  Like(0)Dislike(0)
 3. TO MOMČINO, SVAKA ČAST! NE ODUSTAJ DOK JE NE PRONAĐEŠ!
  Like-am!!!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.