Turistička kompanija u Hrvatskoj traži 1200 sezonaca: Zaposleni će imati osiguran smještaj

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, može smjestiti oko 55.000 gostiju dnevno što čini oko 12 posto ukupnog kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj.

Nalazi se među Top 5 poslodavaca je u Hrvatskoj te je proglašen najboljom turističkom tvrtkom. Da je u pitanju poslodavac privlačan i sezonskim radnicima potvrđuje podatak o visokom povratu – gotovo 65 posto sezonskih radnika iz godine u godinu vraća se raditi u Valamaru, a kompanija iz godine u godinu povećava i broj ugovora na neodređeno. Tako je u 2016. godini 64 zaposlenika dobilo stalni radni odnos, a 2017. još dodatnih 178.

Za nadolazeću turističku sezonu traže više stručnih, vrijednih i motiviranih osoba za rad u dinamičnom okruženju u turističkim objektima. Za uspješno poslovanje u sezoni 2017. Valamar Riviera će zaposliti 1200 novih djelatnika, piše Moj-posao.net.

Najviše otvorenih pozicija imaju na radnim mjestima u odjelu hrane i pića (kuhar, pomoćni kuhar, kuhinjski radnik, konobar, pomoćni konobar, servir) u odjelu domaćinstva (sobarica, čistačica), na recepciji (recepcioner, pomoćni recepcioner, londiner), u tehničkoj službi i održavanju (kućni majstor, vrtlar, radnik u skladištu, vozač), u sportu (redari bazena, radnici u sportu), u rezervacijskom centru (prodajni suradnik u rezervacijskom centru), na infopunktovima (Perfect Experience Creator suradnik) te u animaciji.

”Svim sezonskim radnicima koji u naše destinacije dolaze iz različitih županija diljem Hrvatske, Valamar osigurava besplatan smještaj, a od ove godine kvaliteta smještaja dodatno se podiže izgradnjom “Valamar Staff Residence” centara, u Dubrovniku (u potpunosti će biti funkcionalan 2018.), na otoku Krku i u Rapcu (u Istri), rekli su iz Valamara.

2 komentara

 1. Ajmo omladino navali hrana i krevet gege a nesto ce se i zaradit docr zima brzo a moga bi se neko i udat i ozenit

  Like(0)Dislike(0)
 2. Ma ko ce se ustavat rano kad smo naucili spavati do podne.
  Caca financira baba I dida dodaju,stara kuva I pere pa da se mucim I
  nosam tacne ili pravim krevete turistima ,malo sutra.
  Odem I ja na more ali na kupanje I uzivanje.
  Dok caca ne uzme motku pa potra na posa nema rada.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.