U 82. godini preminuo grudski novinar Dominik Andrijanić 

Jučer je u 82. godini života, preminuo Dominik Andrijanić, nekadašnji novinar Večenjeg lista. O društvenoj važnosti Dominika Andrijanića za Hercegovinu mogu se napisati brojne stranice. Osim u Večernjem listu, bio je i član uredništva i urednik Bekije, zatim Hrvatske grude, bavio se i poduzetništvom, kako u javnom tako i u realnom sektoru s pok. bratom Ferdom te je bio prvi trener Nogometnog kluba Bekija, danas HNK Grude, utemeljenog sada već davne 1959.godine. Oponašao je i dužnost tehničkog direktora u kluba. Za prijatelje Domin ili Aca uvijek je bio rado viđen u bilo kojem društvu. 

Posljednjih godina teže čitam. Vid me ne služi ali čitaju mi prijatelji, čita mi supruga Zlata, čita mi obitelj, tako da sam o svemu informiran. Moj Večenji list je uvijek sa mnom, govorio je u jednom od razgovora autoru ovih redaka, ne zaboravljajući pozdraviti svoje prijatelje – glavnog urednika Jozu Pavkovića, zamjenika Franu Vukoju i druge kolege s kojima je nekad radionice surađivao. 

Nakon smrti iza čovjeka ostaju njegova djela. Iza Dominika Andrijanića ostat će brojni tekstovi u novinskim arhivama, kao i fotografije s obzirom na to da su Grude jednog vremena, osim iz njegova pera ovjekovječene i njegovim objektivom. 

Grude i Hercegovina će se od Dominika Andrijanića oprostiti u župnom groblju Gomilice u četvrtak u 15 sati.

Večernji list