U Grudama će se provesti anketa o radnoj snazi

Federalni zavod za statistiku obavještava javnost da će se u razdoblju od 10. do 23. travnja ove godine, u skladu sa Programom i Planom provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH na području općine Grude provesti anketu o radnoj snazi.

Anketiranje domaćinstava na terenu obavljaju anketari ovlašteni od strane Federalnog zavoda za statistiku.

Anketa o radnoj snazi provodi se u uzorkom izabranim domaćinstvima na području općine Grude.

Osnovni cilj Ankete o radnoj snazi je prikupljanje podataka o osnovnim radnim karakteristikama stanovništva i procjena ukupne radne snage u zemlji.

Koristimo priliku da Vas zamolimo za puno razumijevanje i podršku u provođenju ove aktivnosti. Prikupljeni podaci iz Ankete su povjerljivi i isti će se, u skladu sa odredbama Zakona o statistici FBiH, („Službene novine FBiH“, br.63/03 i 9/09), koristiti isključivo u statističke svrhe. 

4 komentara

 1. kakvo razumijevanje i kakva podrška? Da ja odvajam za njih pola sata vremena, čemu? Zar će mi možda zavod neki posao naći? Mene neće pravit budalom, neka meni ne dolaze jer neće ni biti primljeni u kuću.

  Like(2)Dislike(2)
 2. Ne trebaju oni hodati bez veze.nek samo otvore spiske udbe i partije,u njihovim obiteljima i kucni moljci imaju posao i placu,a ostali se bore za goli zivot.ovi odozgo im povremeno daju malo mrvica da ne dodje do ustanka i to je to.

  Like(1)Dislike(1)
 3. Ako se vec zna koja domacinstva onda se vidi i vjerodostojnost svega , ma znaju oni da ljudi odlaze , koliko njih ,i koji su ,uglavnom ovi sto su ostali njih ne zanima radna nego konjske snage

  Like(0)Dislike(0)
 4. Tako partizani jadni samo nastavite dislajkati.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.