U Grudama natjecanje sportskih akademija i sportskih škola iz Hercegovine

U subotu 23.05.2015. godine u dvorani Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama s početkom u 10:30 sati održat će se natjecanje sportskih akademija i univerzalnih sportskih škola iz regije Hercegovine pod nazivom “Mali sportaši velikog srca“.

Natjecanju će pristupiti i članovi doma „Marija – naša nada“. Za vrijeme natjecanja bit će postavljena kutija u koju će svi sudionici i njihovi roditelji moći ubaciti svoj prilog koji ide za dom „Marija – naša nada“.

Natjecanju će pristupiti preko 300 djece iz svih sportskih škola, a natjecat će se u pet različitih disciplina.

Organizatori su pripremili za svu djecu i trenere poklone i zahvalnice. Ovim putem pozivaju sve ljude koji mogu i žele da dođu i podrže ovo sportsko-humanitarno natjecanje i bodre male sportaše.

grude-online.info

3 komentara

  1. Bravooooooooooooooooooooooo……………………….zamislite 300 djece na parketu…………….a sigurno će biti i 500 gledatelja……………………..ovo je budućnost ……………………….hercegovačka djeca……………………….zašto ne napišete kako su ova djeca i treneri protjerani iz glavne velike dvorane…..odgovorite odgovorni ???

    Like(2)Dislike(0)
  2. polako mogu djeca i uovu manju dvoranu nema nikakve frke nemojte se ljutiti ovo su super treneri oni mogu sve ….Veliki pozdrav TONIU I HRVOJI ….

    Like(2)Dislike(0)
  3. samo neka djeca uzivaju…….pozdrav djeci roditeljima i naravno trenerima

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.