U Grudama predstava “Dvije Maše medu plaše”

Nakon hit dječje predstave Maša i medvjed koja je u izvedbi Mašinog teatra rasprodala dvorane diljem Hrvatske i regije, iz kuhinje istog teatra dolazi novi nastavak popularne predstave za djecu pod nazivom Dvije Maše medu plaše.

Predstava će se održati u Kinu Grude, u nedjelju, 23. listopada s početkom u 13:00 sati, a ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji će osvojio srca Hrvatske, ali i cijele regije bit će u prodaji na ulazu u dvoranu po cijeni od 5KM dva sata prije početka predstave, a ukoliko želite, ulaznice možete kupiti i u pretprodaji u caffeu Cinema u sklopu Kina.

14716077_1287086634635728_1156450671164401774_n

I ova je predstava u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu, a važno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.

U predstavi se pojavljuje čarobnica Veca koja se Medi lažno predstavi kao Maša te na taj način unese zbrku u njihov harmonični šumski svijet. Zajedno doživljavaju brojne komične zgode te na kraju uz pomoć djece iz publike uspiju prebroditi nesporazume i ponovno dovesti red u šumu. Uz Mašu, medvjeda i Vecu, u predstavi se pojavljuje i čarobnjak Zloćko Boćko.

1 komentar

  1. otkad se namece tolerancija na sve i svasta otada odgoj stagnira!

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.