U Grudama predstavljanje knjige Ante Kraljevića

Matica hrvatska – Ogranak Grude u sklopu Kulturne jeseni s Maticom hrvatskom u Grudama i uz desetu godišnjicu djelovanja organizira predstavljanje knjige autora Ante Kraljevića „Kada ptice ne pivaju“ (priče) i „Chiarina pisma“ (pjesme).

Predstavljanje će se upriličiti u utorak 20. listopada 2015. godine u Hrvatskom kulturnom domu u Grudama (prostorije Gradske knjižnice) u 19 sati, a knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Antun Lučić, prof. Jozo Marić i autor Ante Kraljević.

Voditeljica programa je prof. Mirjana Mima Vlašić, a u glazbenom dijelu programa nastupiti će učenici Osnovne glazbene škole Grude.

grude-online.info

1 komentar

  1. Faptul ca suma de 3$ este imediat mubarasila nu inseamna ca te lupti cu o mentalitate. Singura mentalitate cu care se poate lupta cineva, in spatiul mioritic, este vreau sa imi ridici firma pana la cer dar sa nu imi ceri salariu decat de-o paine . Sau ceva de genul asta. Iar asta nu e gandire sanatoasa pentru un afacerist.Trecand la discutia de fata, un om de afaceri isi face calculatii de costuri dar nu la un mod chiar atat de simplist. Puteau scrie indienii acolo si 1$/zi, atata vreme cat nu vad nimic despre parametrii in care se lucreaza/livreaza, calitate, garantii trec mai departe fara nicio tresarire.Un om de afaceri isi mai pune si problema calitatii comunicarii cu oamenii respectivi, a calitatii serviciului, a vitezei de lucru si de raspuns, s.a.m.d.Conteaza intradevar cati bani platesc dar mai ales pe ce dau acei bani. Ieftin nu inseamna neaparat bun.Argumentatia lui Dan e buna tocmai pentru ca probabil e un insider , Adrian. Chiar crezi ca eu, ca om de afaceri, investesc cateva mii de dolari intr-un proiect doar pentru a testa mana de lucru din India? Angajez un consultant pe domeniul respectiv si il platesc doar cu o fractiune din suma pentru a-mi spune tot ceea ce trebuie sa stiu a.i. sa iau o decizie in cunostinta de cauza. O solutie mult mai simpla si eleganta. Care poate salva nu numai bani dar si altfel de resurse. De exemplu, timp.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.