U Grude stiže hit predstava “Otirač”, darujemo vam dvije ulaznice

Ivo Krešić jedan je od najboljih kazališnih glumaca u BiH. Čovjek koji je monolog doveo do te mjere da svi uživaju u njemu stiže u Grude s predstavom “Otirač – Uan men šou”.

A kako se aktualno stanje u zemlji i okruženju mijenja tako se mijenja i legendarni “Otirač” tako da ako ste do sada vidjeli i slušali, vjerujte, osjećat ćete se kao da vam se to događa prvi put.

Predstava koju mediji nazivaju društvenim fenomenom od premijernog izvođenja našla je svoj put do publike koja je za svaku novu reprizu počela tražiti kartu više.

U predstavi Otirač-Uan men šou Ivo Krešić na komičan način se obračunava sa pojavama koje u društvu svi vidimo. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu Ivo Krešić maestralno na komičan način izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha.

U kino dvorani Grude Krešić nastupa u subotu, 28. studenoga, od 19 sati, a ulaz je 5 maraka. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prostorijama caffea “Cinema” u sklopu kino dvorane Grude.

Vjerujemo da će svi prisutni uživati u sjajnoj predstavi Ive Krešića. Portal Grude Online dijeli dvije ulaznice onima koji prvi pošalju e-mail s imenom i prezimenom na adresu info@grude-online.info. Sretno!

6 komentara

 1. Vrijedi pogledati!

  Like(2)Dislike(0)
 2. Gledala sam, nema baš nekog umjetničkog dojma. Nije na me ostavila ništa, ali eto

  Like(0)Dislike(0)
 3. Predstava je i u intelektualnom i u zabavnom smislu sjajna. Kada bi više ovakvih događaja bilo sve bi bilo pozitivnije i vedrije. Crnilo će nas upropastit ako se ovako nastavi širiti kao viroza.

  Like(1)Dislike(0)
 4. Gledo sam je, toliko je dobra da neću drugi put.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Kao što Audicija nije ista kao nekad, nije ni Otirač, a Ivo ga vrhunski radi. Iza Njirića, najjače glumačko ime u Hercegovini.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Ma nemoj! Slaven Knezović, Vjenceslav Kapural, Zadro, i koliko god ih imaš ispred dotičnoga

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.