U Hercegovini dolazeći vikend bez padalina, idući tjedan stabilizacija vremena

U Bosni i Hercegovini sutra će bit oblačno vrijeme. Na jugu zemlje padat će slaba kiša prijepodne.

U ostalim područjima većinom će biti slab snijeg, u nizinama i susnježica. Vjetar će u Bosni biti slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini bit će umjereno jaka bura. Temperatura zraka kretat će se većinom između -3 i 3, na jugu zemlje od 4 do 9 stupnjeva.

U Bosni će u subotu, 28. studenog biti oblačno, lokalno sa slabim snijegom prijepodne. U Hercegovini će biti djelomično vedro. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 2 do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5, na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u nedjelju, 29. studenog doći će do prolaznog naoblačenja sa zapada. U Bosni u nizinama padat će kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. U Hercegovini će biti bez padalina. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Krajem dana vjetar u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 1 do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5, na jugu zemlje od 7 do 11 stupnjeva.

U Bosni će u ponedjeljak, 30. studenog bit umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini biti će pretežno vedro. Vjetar će biti slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 0 do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

Idućeg tjedna se očekuje stabilizacija vremena, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.