U Hercegovini u protekla 24 sata strancima ukradena dva BMW-a i jedan Mercedes

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije otuđena su dva vozila stranih državljana dok je u jedno vozilo, također stranog državljanina, izvršena provala, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policijskoj stanici Čitluk u ponedjeljak se obratio K.R., državljanin Njemačke te prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW 525, crne boje. Vozilo je bilo parkirano ispred hotela Sv. Nikola, na adresi Put za Mostar – Čitluk. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere, javlja Fena

Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak se obratio R.S. iz Švicarske te prijavio kako mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW 335I Coupe, bijele boje. Vozilo je bilo parkirano u ul. M. Tita. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

Policijskoj stanici Mostar Centar u ponedjeljak se obratio J.H.A.K., državljanin Finske, te prijavio provalu u vozilo marke Mercedes Vito koje je bilo parkirano u ul. Gojka Vukovića. Po izjavi prijavitelja iz vozila su otuđeni koferi s garderobom i obućom. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

Policijskoj stanici Mostar Jug, u ponedjeljak je prijavljeno da se na lokalnoj cesti Jasenica-Slipčići, u Donjoj Jasenici kod Mostara nalazi napušteno vozilo marke VW Golf.

Na lice mjesta je izišla patrola policije koja je utvrdila da se radi o vozilu vl. A.B., a koje je otuđeno 23.07.2016. godine u razbojstvu u skladište Boras na Bišće polju, te da se u vozilu nalazi sef koji je otuđen za vrijeme razbojstva.

O svemu je izvješten nadležni tužitelj, a na licu mjesta izvršen je očevid. Vozilo je prevezeno u krug PU Mostar, navodi se u priopćenju.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.