U lipnju u Ljubuški stiže i poglavar franjevačkog reda

Franjevački samostan svetog Ante Padovanskog na Humcu ove će godine biti sjedište susreta svih framaša iz BIH, ali i Hrvatske, najavio je gvardijan fra Dario Dodig u crkvi svetog Ante na Humcu gdje je u sklopu obilježavanja Dana općine Ljubuški održana prigodna večer na kojoj su se okupljeni prisjetili 25 godina Frame na Humcu.

U crkvi su se sinoć okupili brojni framaši, prisjetili su se života svetog Franje, pričalo se što to znači biti framaš, prikazan je film o Frami, a čitavu večer uljepšali su članovi glazbene sekcije Frame lijepim duhovnim pjesmama.

Duhovni asistent Frame, fra Marin Karačić najavio je kako ove godine planiraju izdati i nosač zvuka na kojem će prikupiti sve pjesme ljubuških framaša, a gvardijan fra Dario Dodig je otkrio kako u lipnju u Ljubuški dolazi franjevački poglavar te mu je namjera slaviti svetu misu sa svim Framama, odnosno framašima.

Tada će Ljubuški biti središte okupljanja brojnih mladih iz regije, a iz Franjevačkog samostana kažu kako za taj događaj pripremaju veliko misno slavlje.

Budući da je u lipnju obljetnica 25 godina Frame na Humcu, tada će biti organiziran i koncert na kojem će nastupiti poznati bendovi duhovne glazbe, piše Radio Ljubuški.

1 komentar

  1. Tko je taj pokemon??

    Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.