U Općinskom sudu Čitluk od četvero sutkinja čak jedna će biti Hrvatica, nešto slično kao 45-e

Jučer su na sjednici Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH, pod točkom 23. razmatrani prigovori na odluku o imenovanju sutkinja u Općinski sud u Čitluku. Kako neslužbeno doznajemo, “14 veličanstvenih” članova VSTV-a ili bolje rečeno trgovaca na pijaci, za situaciju nastalu nakon njihovog aljkavog izbora 4 sutkinje u Čitluku (jedna Hrvatica, jedna Srpkinja i dvije Bošnjakinje) nisu bili previše zainteresirani. Prema nama dostupnim informacijama, odluku ne misle mijenjati jer su “nepogrješivi”, a za svoj rad ili nerad nikomu na ovome svijetu nisu dužni podnositi račune, osim vjerojatno političkim grupacijama ili interesnim skupinama, ovisno odakle je koji član VSTV-a imenovan u ovu instituciju.

Također, izvjesno je kako su Čitluk ranije „sasvim slučajno“ izabrali kao mjesto za potkusurivanje jer je VSTV prije dva dana za predsjednicu Općinskog suda u Mostaru izabralo Hrvaticu Divnu Bošnjak, a kako bi zadovoljili Bošnjačke apetite, najlakše je to bilo uraditi preko općine u kojoj živi 98% Hrvata.

Kako god bilo, teško da će Općinski sud u Čitluku početi raditi na način kako su to isplanirala gospoda u VSTV-u, jer nema tog lobiranja (parfema ili večere kako to inače funkcionira u VSTV-u, op.ur.) zbog koje će narod Brotnja nakon četvrt stoljeća dopustiti ponavljanje scenarija iz doba komunizma kada su za milicionere i šumare dovodili ljude iz Nevesinja i ostalih mjesta istočne Hercegovine, piše Brotnjo.info

4 komentara

 1. Pa šta je sada, nije platforma na vlasti. U Sarajevu sve hrvat do hrvata na vlasti i to silno veliki HDZ-ovci koje ne brigaju nacionalni, nego osobni interesi.

  Like(0)Dislike(3)
 2. to je zato sto imamo poslusnike na vlasti,spusti glavu i slusaj i napredocati ces do “visina“ ! ,ako imas sto pametno reci neces dispjeti nigdje

  Like(1)Dislike(2)
 3. 70 godina se kadrovira , posebno za pravo ,
  dali po krvi ili yugo orijentaciji ,.
  Yugoslavijo , Srboslavijo .

  Like(0)Dislike(0)
 4. Zar nije više Čovin Bariša u pravosuđu hahaha

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.