U petak Javna rasprava o Nacrtu Plana zaštite okoliša ŽZH

Javna prezentacija Nacrta Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 2017. do 2027. godine održat će se u petak, 12. svibnja s početkom u 11.00 sati, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Tekst Nacrta Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke možete pogledati ovdje. Javna rasprava i javni uvid u dokument trajat će od 12. svibnja do 12. lipnja 2017. godine.

Svoje primjedbe, sugestije i prijedloge, možete poslati pisanim putem na adresu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH, elektronski putem e-maila ili usmeno na dan početka Javne rasprave.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

 1. Koja zastita okolisa kome prodaju muda pod bubrige.sta ce s grudskim kolektorom koji ne radi odavno i zatrovao je na tisuce duluma zemlje.mahom privatne imovine.

  Like(1)Dislike(0)
 2. Zastita okolisa hahaa . Devastiraju se brda i sume …

  Like(1)Dislike(0)
 3. Valjalo bi nekoga angazirat da drzi predavanje o zastiti okolisa napravit sa njim ugovor o djelu i davat mu placu 600 km kao sto je napravljeno u civilnoj zastiti sa predavacima na temu kako se ponadati nakon potresa

  Like(0)Dislike(0)
 4. Brinu se oni jako o okolisu,da ne bi koja marka koja kruzi okolo zavrsila negje drugdje osim u njihovim dzepovima.hehe

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.