U petak u Gorici predstavljanje knjige Sjeme riječi Božje

U petak 30. rujna 2016. godine predstavljanjem knjige „Sjeme riječi Božje“ započinje ovogodišnja kulturna manifestacija Kulturna jesen i XI. Dani Matice hrvatske Grude –Božiću ususret-.

Manifestacija će početi u Staroj crkvi u Gorici u 19 sati gdje će Matica hrvatska – Ogranak Grude i Molitvena zajednica „Emanuel“ upriličiti predstavljanje knjige Sjeme riječi Božje, autorice Ljiljane Lukende.

U programu će sudjelovati fra Branimir Musa, fra Nikola Spužević, Mirela Primorac i autorica Ljiljana Lukenda. U glazbenom dijelu programa nastupiti će članovi Molitvene zajednice „Emanuel“.

lukenda-opsirnije-2016

 • Ljiljana Lukenda rođena je 1967. godine u Tihaljini, općina Grude. Osnovnu školu završila je u Tihaljini, a srednju ekonomsku školu u Grudama. Nakon završene srednje škole upisuje Pravni fakultet u Mostaru i diplomira 1990. godine stekavši zvanje dipl. iur. 1994. godine zapošljava se u Općini Grude gdje i danas radi kao stručni savjetnik za upravno-pravne poslove u gospodarstvu. Početkom 2004. godine nakon pohađanja seminara ,,Novog života u Duhu” postaje članom karizmatske molitvene zajednice„Emanuel” koja je u to vrijeme djelovala u Kočerinu (općina Široki Brijeg), zatim u Ružićima te u Gorici (Grude). Kroz molitvenu zajednicu upoznaje se s Katoličkom Karizmatskom Obnovom (KKO), što je vremenom dovelo do ozbiljnijeg pristupa molitvi, sakramentalnom životu i posebno ljubavi prema Riječi Božjoj. Svoja osobna razmatranja svetopisamskih tekstova objavljuje u glasilu „Emaus” koje je tiskano za potrebe članova zajednice, a s istom tematikom je prisutna i u svojoj župnoj zajednici u Tihaljini.

grude-online.info

7 komentara

 1. Ako se ne varam to je skola za vrime dok se pucalo u mostaru to je,, najjaci,, fakultet.Tada nije mogao svatko u skolu neki su ratovali i danas nemaju nista ni osiguranje ni posao a nekoga se nagradjuje sto rata nije vidio.Misli li itko sta bi bilo da se ponovo zarati.U ovim krajevima tesko prodje 50 god bez rata pa razmislite kako moze bumerang otici!

  Like(2)Dislike(8)
 2. Trn diplomirala je 1990 godine a kod tebe je ocito pata karata u glavi.

  Like(4)Dislike(0)
 3. Okanite se anonimnih poruka. Ona je stavila svoje ime i prezime, a vi bez muda kažite ko ste i šta ste i tada recite kad gdje i koliko.

  Like(2)Dislike(0)
 4. Ovi ‘Trn’ nema pojma tko mu glavu nosi,njemu i dan danas ‘puca’ al u glavi…..

  Like(2)Dislike(0)
 5. Sve pohvale za knjigu i njen sadržaj, prekrasan rad naše Ljilje, čestitke iz srca 🙂

  Like(2)Dislike(0)
 6. Bravo za knjigu!!!

  Like(0)Dislike(0)
 7. Bravo Ljilje, i tvoj trud i molitva su urodili plodom. Ovo je rezultat. Čestitke! 🙂

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.