U petak u Grudama koncert Klape „Sv. Juraj“ HRM

U petak 10. studenog s početkom u 18 sati, u crkvi sv. Kate u Grudama, Klapa „Sveti Juraj“ – Hrvatske ratne mornarice održat će koncert u sklopu proslave svečanog obilježavanja Dana općine Grude.

Klapa “Sveti Juraj” – Hrvatske ratne mornarice osnovana je početkom 2001. godine s ciljem predstavljanja Oružanih snaga RH na Međunarodnom susretu vojski svijeta u Lourdesu i danas djeluje u sklopu Orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske. Klapu prvenstveno obilježava koncertna aktivnost i angažiranost na brojnim protokolarnim zadaćama MORH-a, državnih institucija Republike Hrvatske, kulturnih manifestacija, Katoličke crkve u Hrvata, braniteljskih udruga itd.

Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada državnih i crkvenih institucija, udruga proizašlih iz domovinskog rata i drugih.

Podsjetimo, koncertom Klape Sv. Juraj počinje tradicionalno obilježavanje Dana općine Grude koje će završiti 17. studenog svečanom sjednicom OV Grude. Program možete pogledati klikom na OVDJE.

Ovim putem Vas pozivamo da u što većem broju dođete na koncert i uživate u odličnom glazbenom repertoaru Klape „Sv. Juraj“ HRM.

grude-online.info

2 komentara

  1. Udarila općina u kulturu, umisto da to da udrugama da orgamiziraju,
    općina bi trebala zaobilaznicu uraditi, škole obnoviti,

    Like(1)Dislike(5)
  2. Škole se obnavljaju, neki dan sam prošao kroz Drinovce i Tihaljunu, u drinovcima stiropor fasada 10 cm na školi i novi otvori, a škola u Tihaljini me ugodno iznenadila.
    Ostale škole su isto obnavljane kao oš Grude, oš Svići, Oš Gorica, oš Ružići….

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.