U ponedjeljak u podne blokada prometnice Tomislavgrad – Posušje

Udruga gospodarstvenika i poslodavaca Tomislavgrad u ponedjeljak će petnaestminutnom blokadom prometnice Tomislavgrad – Posušje, na novom kružnom toku na Bobari, upozoriti mjerodavne da nitko nije poduzeo nikakve mjere za dovršetkom kružnog toka. Prosvjed će početi u 12:00 sati. Iz Udruge se ispričavaju svim mještanima naselja Bobara, kao i svim putnicima koji će nakratko biti onemogućeni u prolazu i ističu da prosvjed nije usmjeren protiv njih nego protiv mjerodavnih koji nisu ništa poduzeli. Također, pozivaju i mještane, predstavnike medija kao i druge zainteresirane da se priključe prosvjedu.

Naime, Udruga gospodarstvenika i poslodavaca uputila je 22. svibnja na više adresa zahtjeve za dovršetkom kružnog toka, odnosno za početkom navedenih radova do 5.6.2017. godine. U zahtjevu je između ostalog zatraženo da se pusti rasvjeta na kružnom toku, te da se postavi zadovoljavajuća horizontalna i vertikalna signalizacija s ciljem da se spriječe eventualne nove prometne nesreće. Osim toga, upozorili su i natehničke nedostatke samoga projektate zatražili izmjene i popravke.

Iz Udruge su priopćili da su razočarani jer nitko od onih kojima je poslan zahtjev nije dao nikakav odgovor. Zahtjev je poslan: MUP-u, JP Ceste F BiH, Pronasi Sarajevo, KTM-Brini Posušje, Intergri Mostar, općinskom načelniku Tomislavgrada i Upravi za ceste HBŽ.

Tomislavcity.com 

5 komentara

 1. nemoj te se sekirati dobice te cestitku od ministra iz Mupa ZHZ

  Like(0)Dislike(0)
 2. Sad će Boras spremit specijalce

  Like(0)Dislike(0)
 3. Nismo u vašoj županiji

  Like(0)Dislike(0)
 4. Mi u Grudam nemamo takvih problema jer nemamo ni obilaznica ni kružni tokova i nećemo još dugo imati.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Kakav izvođač radova takav i kružni.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.