U Radišićima pronađena plantaža od 179 stabljika indijske konoplje

Dana 13. srpnja 2016. godine u mjestu Gornji Radišići, lokalitet “Erešova mala” prilikom pretrage terena policijski službenici Sektora kriminalističke policije zatekli su osobu M.B. starosti 56 godina u nasadu Cannabis Sative, kako zalijeva zasađene stabljike. Izvršenim očevidom je utvrđeno da se u nasadu nalazi 179 stabljika koje su zasađene u zemlju. Nakon izvršenog očevida građanin M.B. je lišen slobode u 18.15 sati i priveden u službene prostorije Policijske uprave Grude i nad njim je zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u izvršenje kaznenog djela iz članka 238. Kaznenog zakona F BiH, a pronađene stabljike su izuzete i služit će kao dokaz u kaznenom postupku. Obiteljska kuća osumnjičenoga je stavljena pod policijski nadzor i nakon ishođenog naloga od nadležnog suda biti će izvršen pretres.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješćivan dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu.
Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽZH nastavljaju sa provođenjem akcije “OPIJAT III”, a o budućim rezultatima biti će te blagovremeno izvješćeni.

5 komentara

 1. Đava ga odnija – trava ko trava……. cmilje duvan konopljika, ta nije čovik botaničar pa da i razlikuje.

  Pomiša trave pa šta.

  Na postu o cmilju čovik pomiša slatkovinu i tušt i šta sad ga triba u zatvor.
  Svašta

  Like(3)Dislike(0)
 2. Svak bi nogu preko noge i pare haha a tuda djeca nek mriju od ovoga ovo ko god radi nije normalan to treba u zatvor i to u zenicu pa nek crknu.

  Like(3)Dislike(2)
 3. Ništa Zenica Goli otok pa nek tamo sadi i uživa

  Like(3)Dislike(1)
 4. Kako ti znas da ga gura ancic

  Like(0)Dislike(1)
 5. Trava je isus

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.