U Širokom Brijegu održane Sportske igre Mladeži HDZ-a BiH (FOTO)

Široki Brijeg proteklog je vikenda bio domaćin Sportskih igara Mladeži HDZ BiH, događaja koji je okupio preko 300 članica i članova Mladeži HDZ BiH iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Kroz dva dana sudionici igara na sportskim terenima „Đulić“ natjecali su se u malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, šahu i boćanju.

Sportske igre Mladeži HDZ BiH svečano je otvorio Hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, koji je ujedno bio i visoki pokrovitelj ovog događaja. Predsjednik Čović istaknuo je kako ove igre promiču pozitivne vrijednosti te je izrazio nadu kako će iste postati tradicionalne. Pružio je podršku listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, čiji su kandidati predvođeni nositeljem liste dr. Božom Ljubićem također nazočili ovom događaju, uz niz visokih stranačkih dužnosnika i nositelja zakonodavne i izvršne vlasti sa svih razina.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul poručio je kako su Sportske igre Mladeži HDZ-a BiH skup zajedništva mladih ljudi iz svih krajeva gdje živi hrvatski narod u BiH. „Na ovim igrama promičemo sport i zdrav život, ali najvažnija poruka ovog skupa je ta da su ovo prve igre koje su okupile Mladež iz svih naših krajeva i na to sam iznimno ponosan“, istaknuo je Kožul.

Nakon završetka natjecanja u svim disciplinama najviše bodova imao je Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna, koji je stoga ukupni pobjednik ovih igara. Drugo mjesto osvojila je Mladež HDZ BiH iz Županije Posavske, a treće sudionici iz Hercegovačko – neretvanske županije. Pobjedničkim ekipama uručena su prigodna priznanja i nagrade, priopćili su iz HDZ BiH.

8 komentara

 1. Predizborna sr..a su počela, čovjeku dođe da povrati kad vidi ove ulizivače.
  Čak i ako među njima ima netko tko stvarmo želi radit i nešto promijenit, utopi se u jad stranačkog podobnog zapošljavanja i uhljebljivanja.
  Trenutni broj “naseljenosti” u EP HzHb je cca 1,5 čovjek po m2, a nakon izbora se procjenjuje da će porasti za 0,25, čime ulazi u knjigu rekorda.

  Like(6)Dislike(0)
 2. Sta ce oni u sportu neka igraju posteno u politici, a ne sve priviliregilano treba mam lo poniznosti,a ne uvjek u prvi plan i sa interesima

  Like(1)Dislike(0)
 3. Mladež HDZa ostaje, ostalima sretan put, evropa ih ceka..

  Like(7)Dislike(0)
 4. Za Ljubu..nažalost to je istina.

  Like(0)Dislike(0)
 5. jeli se kuva grah i kobasice tosu komunisti stalno spremali na svim njihovim manifestacijama

  Like(1)Dislike(0)
 6. kruha i igara

  Like(0)Dislike(0)
 7. Ovo me podsjeća na TITOVU omladinu.
  Bravo, ovi uvlakači su naša budućnost.

  Koliko među ovima ima: programera, fizičara. matematičara, strojara, kemičara, tehnologa sa visokim stručnim spremama.
  Malo ili ni jedan. Sve je to POLITOLOGIJA, FILOZOFIJA i sl.
  Gospodo, dosta nam je toga – ajmo raditi. nema se više što za ukrasti.

  Jadna nam je budućnost.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.