U Širokom Brijegu snimljena ribolika životinja čiji rep podsjeća na rep delfina ili kita…

ŠIROKI BRIJEG – “Ja i kolege smo šetali u subotu kroz Borak uz rijeku Lišticu i ugledali smo čudnu riboliku pojavu u vodi, čak smo je djelomično snimili.

Snimku nismo objavljivali do jučer, postavljena je i na youtube” – stoji u mailu koji smo upravo primili. I doista na snimku koji je objavljen u rijeci Lištici vidi se tijelo ribe koje ne pripada rječnim vrstama.

O čemu se točno radi sačekat ćemo priopćenje NSRZB-a. Nadamo se , iskreno da ovo nije , rječni kit ubojica, HDZ-ov, koji je krenuo u napad na uglednog građanina Širokog Brijega Jerku Lijanovića Ivankovića.

Poskok.info

6 komentara

 1. Ovo je sirena jeste li ćoravi

  Like(3)Dislike(0)
 2. Koja sprdacina,malo su vam “jaki” efekti,prosipate se bezveze!!!

  Like(2)Dislike(0)
 3. Da nije mitsko stvorenje iz nedavno otkrivenog drevnog grada.

  Like(2)Dislike(0)
 4. Slaba montaza.. :/ 😛

  Like(1)Dislike(1)
 5. Koje ste VI sirovine

  Like(1)Dislike(0)
 6. Zelite zaradivati od kuce ? Evo prilike i nije laz!! Da vam obecajem milijone ili tisuce nisam! Sve ovisi o vama,vasem trudu i zaslugama te kreativnosti!! GDI uz stalnu zaradu daje razne bonuse tako cete mali uspjeh dozivjeti vec nakon dva mjeseca!!! A pruza vamse prilika sponzorstva te za druge informacije slobodno se obratite na mail:
  [email protected]
  Ovo je vasa prilika da od nule napravite 100,1000 i vise na racunu sve ovisi o vami i nikome drugome. GDI velika obitelj koja je pokorila internet marketing od 1997! Zainteresirani!? Huh tek cete biti kad vidite isplate!!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.