U subotu zadnja domaća utakmica Gruđanki u ovom dijelu Premijer lige

Jesenski dio sezone u Premijer ligi BiH se bliži kraju. Pretposljednje kolo je na rasporedu ovog vikenda, a jedan od zanimljivijih susreta igra se u Grudama gdje se sastaju ekipe HŽRK Grude i HRK Katarina.

Ekipa Katarine je u dosadašnjem dijelu sezone s četiri pobjede i jednim neriješenim rezultatom, osvojila ukupno 13 bodova i zauzima osmo mjesto prvenstvene ljestvice. Ovaj jedini neodlučeni rezultat Katarina je postigla u prošlom kolu kada je remizirala s Ilidžom u Mostaru.

Ekipa HŽRK Grude je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila devet pobjeda iz isto toliko susreta i vodeća je ekipa Premijer lige s maksimalnih 27 bodova. U zadnjem kolu Gruđanke su u Goraždu slavile rezultatom 50:26.

Utakmice Gruda i Katarine su uvijek bile interesantne, a nerijetko i neizvjesne kao što je bila i ona odigrana 09.11.2014. u Mostaru kada je ekipa Katarine slavila rezultatom 32:31 što je bio ujedno i zadnji poraz Gruđanki u Premijer ligi. Od tada do danas grudske prvakinje su nanizale 46 uzastopnih pobjeda u Premijer ligi i svakako i u subotu žele nastaviti taj niz.

Rukometašice Gruda ovim putem pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje sporta da dođu i podrže ih  u ovoj oproštajnoj utakmici za ovu godinu.

HŽRK „Grude“ Grude – HRK Katarina Mostar
Subota, 26.11.2016. u 19.00 sati
Sportska dvorana Bili Brig Grude

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.