U Tomislavgradu došlo do sukoba Boysa i Torcide (VIDEO) 

Portal Tomislavcity jučer je pisao o suživotu Dinamovih i Hajdukovih navijača i njihovih grbova i murala te naveli primjer duvanjskog sela Sarajlija i novih murala u glavnoj tomislavgradskoj ulici.

Nažalost, to je bilo do sinoć.

Na nastavku crtanja Dinamovog murala u Tomislavgradu, sinoć se ponovo okupio veliki broj Dinamovih navijača, a u kasnim večernjim satima 30-ak navijača Dinama bilo je prisutno u trenutku kada je, navodno, primjećen bus (kombi) šibenskih tablica.

Skupina stranih mladića, a prema izjavama nekih očevidaca, zajedno s pripadnicima Torcide Tomislavgrad krenula je prema muralima, izvadili su boju i iz nepoznatnog razloga prebojali Torcidin mural. Intervenirala je i policija pri čemu je došlo do kratkotrajnog sukoba navijačkih skupina, nakon kojega su se navijači koji su došli kombijem razbježali. PišeTomislavcity.

Znamo za staru mudrost koja kaže: “Sve što je lijepo, kratko traje”, a mi se nadamo da će se ponovo vratiti sklad i međusobno poštovanje ovih navijačkih skupina. Navodi Tomislavcity

4 komentara

 1. Sta drugo rec nego budale…

  Like(0)Dislike(0)
 2. U kamenolom s njima
  Da lome kamen

  Like(0)Dislike(0)
 3. U smilje sa njima

  Like(0)Dislike(0)
 4. Uzeli su lovu od nacelnika opcine za grafit i isli ga radit nasuprot Torcidinog sama ta cinjenica govori da ste teski panjevi, radili ste grafit u svezi dolaska Zdravka Mamića i dodjele mu medaljona pocasnog gradjanina Tomislavgrada. Nasi su sami isarali grafit jer nisu htjeli da stoji nasuprot vaseg jer momci kuze ultra djir za razliku od vas redikula koji bez srama idete radit nasuprot.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.