FOTO: Predškolci se prigodnim programom oprostili od grudskog vrtića

Svake godine, pa tako i ove, iz vrtića su otpratili još jednu generaciju djece u školu. U srijedu 31. 05. 2017. god. oprostili su se od budućih prvašića prigodnim programom koji su pripremili sa svojim odgojiteljicama Jadrankom Žulj i Marijanom Iličić.

Predškolci su izveli prigodne recitacije, pjesmice te pokretne igre koje su naučili u vrtiću. Za uspomenu iz vrtića ponijeli su prigodne poklone- svoje likovne radove. Naravno, tu su i prve diplome o završenom predškolskom odgoju i tečaju engleskog jezika, Želimo im sreću u školskim klupama i nadamo se da će ih uvijek pratiti lijepe uspomene na vrtićke dane, priopćili su iz vrtića.

9 komentara

 1. Prekrasni su

  Like(6)Dislike(0)
 2. OVI MALIŠANI SU DRAGULJ NAŠE LJUDSKE ZAJEDNICE,A VEĆ SADA SU ,AKO SE NIŠTA NE PROMJENI PERSPEKTIVNI ROBOVI SVOGA ŽIVOTA.
  OVI MALIŠANI NISU NI SVIJESNI DA IM ŽIVOT POČINJE U ROBOVSKO-KRVOLOČNO-KASTISKOJ KATOLIČKO-PLJAČAKAŠKOJ KAPITALISTIČKOJ DRŽAVI I DA ĆE ,AKO NE PROMJENE OVO STANJE ŽIVJETI PONOŽENO,POSLUŠNO ,ROBOVSKI .PA ZAR JE ZA TO ČOVJKEK ,U SVOM RAZVOJU,PREŠAO STOTINE MILJUNA GODINA SVOGA OPORAVKA DA JE DANAS SPOSOBAN MISLITI SEBE I SVIJET UKOJEM ŽIVI ,A DA NE BUDE ROB.

  Like(2)Dislike(3)
 3. Bolan Frano smanji doživljaj

  Like(4)Dislike(0)
 4. Svaka čast tetama i dijeci na prekrasnoj priredbi.

  Like(2)Dislike(0)
 5. Sta ce covik smanjit dozivljaj kad je sve istinu rekao.mogao je i gore napisati.

  Like(1)Dislike(1)
 6. Tete najbolje na svijetu daju 200% od sebe i hvala im.
  Uvjeti u vrticu uzasni….wc daske ispucale do te mjere da ih je nemoguce koristiti
  Podovi dotrajali na nekim mjesta doslovno propali.
  Vanjsko igraliste ni nemaju a glavne igracke su kutije od jogurta.
  Jedino sto imaju po propisu je cijena!
  Kako vas nije stram! Jos kad znamo da je cijeli vrtic donacija i da svake godine imate novac za obnovu onda se pitam gdje vam je obraz.
  A mi roditelji i dalje budimo ovce i sutimo a oni nek nas sisaju

  Like(1)Dislike(9)
 7. Sve sta ima veze s djetetom nasa je slika bilo savršeno ili ne,vrtić djeluje već dugi niz godina i naravno da treba dosta toga promjenit.Odaziv odrasli i odgovorni za ovaj vrtić je samo odgovor da se trebaju upisat jer u njihovo vrijeme nije postoja.Zato drage tate i mame imate puno pravo i pohvaliti i kritik jer razgovorom se riješa sve nezaboravite jedno ” vrtić ima naj roditelje koji mogu čudo”….. Samo zajedno i sama sam roditelj hvala…

  Like(0)Dislike(0)
 8. Od koga vrtic ima svake godine donacije? Molio bih ime donatora i cifru, hvala.

  Like(2)Dislike(2)
 9. Veliki pozdrav teti Jadri.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.