Udruga Uvijek vjerni Grude organizira humanitarni turnir za Živka Mikulića

U organizaciji Udruge Uvijek vjerni Grude u subotu 21. studenoga 2015. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama odigrat će se nogometni turnir humanitarnog karaktera za potrebe jednog mladog čovjeka kojemu je potreba pomoć.

Riječ je o Živku Mikuliću, 40-godišnjaku iz Borajne, koji skoro dvije godine vodi životnu borbu, teški oblik melanoma, a bolest je otkrio u prosincu 2013. godine. Od tada do danas njegov život svodi se po bolnicama, kemoterapijama, neprestano tražeći neke nove lijekove, a sve kako bi se izborio protiv opake bolesti. Prema mišljenju liječnika, Željko je čuo za lijek, u liječenju melanoma. On se zove Keytruda i ukoliko Živko prikupi novac potreban za nabavku lijeka, bit će prvi pacijent u BiH koji će biti liječen ovom terapijom. Lijek bi trebao doći iz Njemačke.

U cijeloj ovoj priči Željko treba pomoć dobrih ljudi. Za samo tri tjedna liječenja ovom terapijom trebalo bi mu oko 7500 Eura. To je cijena u Njemačkoj. Koliko će koštati kada lijek dođe u BiH, ni Željko sam ne zna. Liječnici nude velike nade u ozdravljenje ukoliko bude liječen terapijom koja uključuje lijek Keytruda.

Za sudjelovanje na turniru svoj dolazak potvrdili su „Sinovi oluje“ iz Knina, a u tijeku su pregovori s udrugama Uvijek vjerni iz Zadra, Čapljine, Karlobaga i Gospića. Sav prihod od turnira bit će namijenjen za liječenje Živka Mikulića.

Za sve one koji žele pomoći, to mogu učiniti uplatama na: Živko Mikulić, žiroračun kod Raiffeisen banke – 1613000003382251. Živka također možete kontaktirati na broj 063/896-672. Također, možete pomoći sudjelovanjem na turniru i dati svoj prilog.

U ovim teškim trenutcima pomozimo svi skupa Živku kojem su potrebni lijekovi kako bi olakšao i poboljšao svoj život, ističu iz Udruge Uvijek vjerni Grude.

Početak turnira je u 18 sati.

grude-online.info

3 komentara

  1. ajmo ljudi daj mo ovom čovjeku podršku za zdravlje ja sAM PRVI U TOM NIJE OVO SPORT NEGO JE U PITNJU ZDRAVLJE ,,

    Like(8)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.