Udruga Uvijek vjerni Grude ostaje uz Hrvatsku reprezentaciju

S obzirom da se posljednjih dana potencira raspad ove udruge na svim razinama i okretanje leđa Hrvatskoj reprezentaciji i nogometašima voljene, krvlju stvarane, domovine, obraćamo se javnosti i ističemo da se to u udruzi Uvijek vjerni Grude neće dogoditi i da udruga Uvijek vjerni Grude ostaje uvijek vjerna svojoj Hrvatskoj neovisno o tome tko je vodio.

Naša je odluka da dadnemo potporu podršku Anti Čačiću, novom izborniku Hrvatske reprezentacije kojeg je izabrao Hrvatski nogometni savez, krovna kuća hrvatskog nogometa. Ovim putem novom izborniku želimo da svojim znanjem i sposobnošću pronađe recept za izlazak naše reprezentacije iz krize i odvede je na Europsko prvenstvo iduće godine u Francuskoj.

Vjerujemo kako će naša Hrvatska iduće godine pokazati da je vrhunska, europska, nogometna velesila.

Mi ćemo nastaviti doprinositi stvaranju boljeg ozračja oko naše reprezentacije i raditi na ujedinjenju svih navijača domovine Hrvatske čija se sloboda stoljećima čekala.

Hrvatski dres je za nas svetinja i ne zanimaju nas politički i drugi obračuni! Želimo svima mir i dobro, priopćeno je iz Udruge.

12 komentara

 1. Samo lizite supak mamicu, mozda vam pokloni 10 ulaznica pa napokon vidite tu reprezentaciju a ne da sjedte u nekoj birtiji i locete ko krmad.

  BOJKOT MAMICEVE REPREZENTACIJE

  Like(8)Dislike(2)
 2. Ne seri pijanac skojevac

  Like(0)Dislike(5)
 3. Ovi što vode Hr reprezentaciju gori su od komunista i skojevaca i oni koji ih podržavaju su isti.Ovakve stvari što rade ovi iz HNS-a nisu se radile ni za vrijeme komunizma.

  Like(8)Dislike(2)
 4. samo malo zar uvijek vijerni nije udruga ko je predsjednik te organizacije pa da on odlucuje sta ce i kako ce ta udruga mora imati svoj upravni odbor i on odlucuje a ne pojedinac zato predsjednice sazovite to i transparentno nek bude

  Like(2)Dislike(1)
 5. Ma u toj udruzi su glavni isto lopovi ko i mamic njima je on idol jer nemaju ni stida ni morala
  FUJ
  LOPOVI

  Like(5)Dislike(1)
 6. ovo su dinamovci i Mamićevi dupelisci..HAJDUK ŽIVI VJEČNO a sve drugo nestaje..haha repka

  Like(4)Dislike(1)
 7. Hrvatska iznad svih.

  Like(1)Dislike(1)
 8. Hrvatska iznad svih.

  Like(1)Dislike(1)
 9. Uvijek uz hrvatsku,treneri i politika nas ne zanimaju a ti torca smiri dozivljaj,vrati se u nazad pa pogledaj koliku ste babarogu nosili na srcu,sad odjednom velike ustase,tuzno.

  Like(2)Dislike(4)
 10. Uvijek vjerni su postali smijesni i predmet ismijavanja odavno, tako da me ovo ne cudi!

  Like(3)Dislike(1)
 11. Ha ha grude ko neki vazni navijaci ,jebo vas suker i mamic ko je za njih nema u glsvi ni zrno soli

  Like(3)Dislike(0)
 12. Jadan li smo mi narod, svi veliki Rvati, a vikendom se oduzimaju na srpske pjesme

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.