Uhićene četiri osobe zbog krađe u poduzeću Mina d.o.o. Grude

PU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je preksinoć izvršena na štetu poduzeća Mina d.o.o. Grude.

U srijedu u 18.55 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su nepoznati počinitelji, iz skladišta poduzeća Mina d.o.o. Grude, koje se nalazi u sklopu benzinske crpke u Klobuku, općina Ljubuški, otuđili ručnu pilu za rezanje betona marke ”Stihl” tip TS760.

U prijavi se navodi da je djelatnik benzinske crpke primjetio nepoznate osobe kako odnose pilu, a nakon što je zavikao, nepoznate osobe su ostavile pilu i pobjegle prema obližnjoj šumi.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su izišli na lice mjesta i pristupili pretrazi terena te su ubrzo pronašli motorno vozilo marke Opel kadet, BH registarskih oznaka, a nedugo nakon toga u obližnjoj šumu su pronašli četiri nepoznate osobe te su ih lišili slobode i priveli u službene prostorije PU Ljubuški.

Izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da se radi o A. P. (21) iz mjesta Malo Čajno, općina Visoko, M. A. (26) iz mjesta Bafo Naselje, općina Mostar, I. A. (23) iz Viteza i maloljetnik (16) iz mjesta Bišće Polje, općina Mostar.

Na mjestu događaja je izvršen očevid, a nad navedenim osobama je izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da su iste počinile krađu na štetu navedenoga poduzeća.

Uz izdanu potvrdu od navedenih osoba su oduzeti motorna pila kao i motorno vozilo koje su koristili, a koje će biti predmet potrebnih provjera.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv navedenih osoba, zbog osnova sumnje da su počinile kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

7 komentara

 1. Nije policija rasvijetlila djelo kradje kako kazeete nego sami djelatnici Mine… i nije ih bilo 4 nego 7!

  Like(22)Dislike(0)
 2. Polomit im rebra i pustit kući. Ako nastave krast opet ponovit.

  Like(5)Dislike(1)
 3. trebalo ih je dobro prebit pa onda predat policiji

  Like(5)Dislike(1)
 4. De ne seri Bgti...

  Velike sile iz Gruda hehe..sve bi polomili..???????

  Like(1)Dislike(5)
 5. Imena ???
  pa da ih tražimo 🙂

  Like(0)Dislike(0)
 6. Neka brate kradu kad mogu

  Like(0)Dislike(0)
 7. “De ne seri Bgti…”, Zejnile, ti seruckaš, poznam te ko staru paru. Rođak si od onog A.P. – Ahmeta Pašalića iz Visokog.
  Ti i on ružite sve nas – muslimane. Niste insani nego hajvani.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.