Uhvaćeni na djelu u Imotskom: Švercali meso i duhan iz BiH

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i dvojicom 34-godišnjaka.

Utvrđena je sumnja da su dvojica 34-godišnjaka, od kojih je jedan policijski službenik, 6. travnja na području Bosne i Hercegovine kupili oko 75 kilograma svježeg mesa, kojeg su zatim unijeli u Republiku Hrvatsku izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, protivno odredbama Zakona o veterinarstvu, čime su počinili kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, te je protiv njih podnesena kaznena prijava. Protiv policijskog službenika je u tijeku postupak udaljenja iz službe.

23-godišnjak se sumnjiči da je 7. travnja iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku prenio 50 kilograma rezanog duhana, izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, a zatim ga je prodao 42-godišnjaku kojeg su policijski službenici istog dana u večernjim satima na području Imotskog zatekli s navedenom količinom duhana pa je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

10 komentara

 1. Jeste li vi pobrkali mjesece? Navikli na srbske nazive, pobrkali ste travanj i svibanj.

  Like(1)Dislike(1)
 2. Policajci su najveci lopovi koi stite kokosare koi svercaju zanje, i obijaju kuce i nesudi im se a pet kuca obili

  Like(7)Dislike(2)
 3. Ovo je vijest godine:70kg mesa i 50kg duhana,koje je to bogatstvo, to je nemjerljivo s ppram milijuna i biliuna koje su posteni i vrijedni zaradili “strucnosti” od rata na ovamo!

  Like(1)Dislike(1)
 4. izgleda ovo je veca steta nego propast agrokora

  Like(2)Dislike(0)
 5. Cudno da nemate ni incijale od osoba.??

  Like(2)Dislike(0)
 6. Cudno da nemate ni incijale od osoba.

  Like(4)Dislike(0)
 7. Policija naj vise sverca nema vece korupcije od policajaca

  Like(7)Dislike(1)
 8. Kako ih niste pitali kako se zovu I tek sad ih vatate kad su zaradili pare svercajuc ima pet godina.

  Like(3)Dislike(1)
 9. Budale

  Like(0)Dislike(0)
 10. Jadno

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.