Uhvaćeni na djelu u Imotskom: Švercali meso i duhan iz BiH

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i dvojicom 34-godišnjaka.

Utvrđena je sumnja da su dvojica 34-godišnjaka, od kojih je jedan policijski službenik, 6. travnja na području Bosne i Hercegovine kupili oko 75 kilograma svježeg mesa, kojeg su zatim unijeli u Republiku Hrvatsku izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, protivno odredbama Zakona o veterinarstvu, čime su počinili kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, te je protiv njih podnesena kaznena prijava. Protiv policijskog službenika je u tijeku postupak udaljenja iz službe.

23-godišnjak se sumnjiči da je 7. travnja iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku prenio 50 kilograma rezanog duhana, izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, a zatim ga je prodao 42-godišnjaku kojeg su policijski službenici istog dana u večernjim satima na području Imotskog zatekli s navedenom količinom duhana pa je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

10 komentara

 1. Jeste li vi pobrkali mjesece? Navikli na srbske nazive, pobrkali ste travanj i svibanj.

  Like(1)Dislike(1)
 2. Policajci su najveci lopovi koi stite kokosare koi svercaju zanje, i obijaju kuce i nesudi im se a pet kuca obili

  Like(7)Dislike(2)
 3. Ovo je vijest godine:70kg mesa i 50kg duhana,koje je to bogatstvo, to je nemjerljivo s ppram milijuna i biliuna koje su posteni i vrijedni zaradili “strucnosti” od rata na ovamo!

  Like(1)Dislike(1)
 4. izgleda ovo je veca steta nego propast agrokora

  Like(2)Dislike(0)
 5. Cudno da nemate ni incijale od osoba.😕😕

  Like(2)Dislike(0)
 6. Cudno da nemate ni incijale od osoba.

  Like(4)Dislike(0)
 7. Policija naj vise sverca nema vece korupcije od policajaca

  Like(7)Dislike(1)
 8. Kako ih niste pitali kako se zovu I tek sad ih vatate kad su zaradili pare svercajuc ima pet godina.

  Like(3)Dislike(1)
 9. Budale

  Like(0)Dislike(0)
 10. Jadno

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Komentari su djelo i osobno mišljenje njihovih autora