Ukrao auto u Međugorju, pa uhićen nakon što je sudjelovao u prometnoj nesreći na području Imotskog

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 3 prijave (na području Čapljine 1 i na području Čitluka 2).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 8 prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čitluka 2 i na području Čapljine 1 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Dana 18.04.2017.godine u 09,15 sati u PS Čitluk obratio se S.S. (1966) iz Međugorja i prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke „Jeep Liberty“ dok je bilo parkirano ispred kuće stanovanja a prethodno mu je iz otključane kuće od strane NN osobe otuđen laptop , dva novčanika i ključevi od navedenog vozila.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije da bi u 09,50 sati navedeno vozilo sudjelovalo u prometnoj nezgodi na području Imotskog (RH) kojom prilikom je vozač lišen slobode. O svemu je upoznat tužitelj.

6 komentara

 1. pa kako je prešao granicu , kad se provjerva sve ha ha

  Like(3)Dislike(0)
 2. Pa prešao je granicu legalno,jer je imao sve potrebne dokumente a potjernica još nije bila raspisana

  Like(0)Dislike(0)
 3. Pa provjerava hrvatska strana,a oni nemaju uvid u mup BiH,tako da neznaju da je ukradeno auto,ako je uz sebe imao i prometnu od auta.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Da,ali auto je na drugu osobu,nema dokaza da je njegovo?!

  Like(1)Dislike(2)
 5. Objavite puno ime i prezime

  Like(1)Dislike(1)
 6. Ćuko,ukrast nesto tko se mucio i zaradio ga,treba njega sada bez suda 10 godina u rudnik da odraduje nebi nikom palo na pamet vise krast

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.