ULICA GORANA BARE Ljubuški osvanuo s novim “zasluženim” nazivima ulica

Jutros je Ljubuški osvanuo s novim nazivima ulica i trgova, no ne radi se o sprovođenju odluke OV Ljubuški, već o građanskoj sarkastičnoj akciji, najvjerojatnije u sklopu Ljubuškog karnevala.

Tako je Ljubuški, između ostalog dobio Trg Angele Merkel, Ulicu Ibrahima Jakića, Ulicu Darinka Tomića – Daćka i brojne druge.

Po postavljanju novih tabli, kontaktirali su nas mještani “novoimenovane” ulice Darinka Tomića – Daćka, dosadašnja Ulica Vitinska, koju obilježava putni pravac od Kerametala do ulaza u Ljubuški. Mještani su stava kako je ime ulice (Ulica Darinka Tomića – Daćka), vrlo dobro pogođeno, budući da Daćak bučnim i brzim prolaskom svojim motorom svakako obilježava tu ulicu, a i povremenim nadlijetanjem paragliderom nadgleda i njenu sigurnost.

Pozivamo čitatelje da uslikaju svoje “nove” nazive ulica i pošalju nam na mail kako bi ih ovdje objavili, prije no što iste budu uklonjene, piše ljubuski.info

ulica_cukovinaulica_darinka_tomica_dackaulica_maloljetnih_ljubavnikaulica_opranaulice_zasluzene_001ulica_trg_vinka_vujevica_cercilaulica_sove_i_sandokana

ulica_maloljetnih_ljubavnika

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.