Union Foods otvara novu tvornicu u Hercegovini, posao za 50 radnika!

Union Foods jedna od vodećih distribucijskih tvrtki u Bosni i Hercegovini koja u svom asortimanu ima svjetski poznate brand-ove poput Zotta, Danonea,Woerle,Bayerland,Kindera,TheBelgian i mnoge druge pokreće vlastitu proizvodnju flipsa. Ova investicija je jedna od najvećih proizvodnih investicija u Bosni i Hercegovini u ovoj godini i nastavak dosad uspješnih projekata koje ova tvrtka ima iza sebe. Ovaj suvremeni flips pogon smješten je u Čitluku i u prvoj fazi projekta zaposleno je 15 novih djelatnika od ukupno 50 koliko je planirano u naredne 2 godine.

Flipsbrand pod nazivom Flipko brojati će zasad 17 novih proizvoda.Različiti i inovativni oblicii okusi od kojih neki dosada nisu bili prisutni na tržištu BiH zadovoljit će sve dobne skupine tako da Flipko proizvode mogu grickati sve generacije.

Najsuvremenijai pouzdana njemačka oprema, pažljivo odabrane i strogo kontrolirane kvalitetne sirovine te vrhunski tim domaćih stručnjaka jamac su vrhunske kvalitete proizvoda koji potrošači mogu probati već od od ovog tjedna. Proizvodni proces je koncipiran na način da nema odstupanja u kvaliteti proizvoda i da svaki proizvod bude vrhunske kvalitete. Standardi kontrole kvalitete od sirovine do gotovog proizvoda integrirane su u proces proizvodnje tako da u svakom segmentu ispunjavaju iznimno visoke kriterije sigurnosti hrane i kontrole kvalitete.

Proizvodni pogon u Čitluku je na izvrsnoj lokaciji samo 5 km od autoputa VC,a distributivni centri Union Foods-a su smješteni širom Bosne i Hercegovine i to u Sarajevu,Banja Luci,Tuzli,Bihaću te će cijelom projektu dati pozitivan doprinos. Osim domaćeg tržišta tvrtka u narednom periodu planira sa flips proizvodima osvojiti i susjedna tržišta,te uskoro pokrenuti i vlastitu proizvodnju kokica i čipsa te na taj način upotpuniti cijelu snack kategoriju proizvoda.

Otvaranje flips pogona je nastavak pozitivnog poslovanja ove tvrtke koja je do današnjeg dana u gospodarskom životu Bosne i Hercegovine ostavila značajan učinak. Union Foods je jedna od rijetkih tvrtki u Bosni i Hercegovini koja je u proteklih nekoliko godina uložila značajne iznose u razvoj proizvodnje. U svom portfelju ima vinariju Hercegovina produkt čija su vina dobitnici brojnih svjetskih priznanja poput DecanterWorld WineAwards,IWWC,AWC Vienna,a zadnje priznanje radu ove vinarije donijela su vina Žilavka Zlatna dolina 2014. i Žilavka Charisma 2014. na vodećem svjetskom sajmu vina u Londonu održanog u lipnju 2015. Osim vinarije „Hercegovina produkt“ tvrtka je poznata i po proizvodnji aluminijskih folija,aluminijskih posuda i ovala,prozirnih folija za domaćinstvo, papira za pečenje pod nazivom SLIM te plastičnih čaša i tanjura pod brand-om Paq. Važno je naglasiti da značajan dio ove proizvodnje izvoze na inozemna tržišta. Ne smijemo zaboraviti ni jedinstveni hotelsko-turistički kompleks Herceg etno selo Međugorje koji je svojim sadržajima i ponudom postalo pravi mamac za posjetitelje iz cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske, ali i za brojne turiste sa svih strana svijeta.

Pokretanjem ovog suvremenog proizvodnog pogona flipsa na području Hercegovine će se zaposliti mladi ljudi te doprinijeti jačanju gospodarsko ekonomskog razvoja Hercegovine.

3 komentara

  1. ff

    Like(0)Dislike(0)
  2. Lako je otvoriti tvornicu i davati place 600 maraka ej pa gdje mi to zivimo u bankoku ili arizoni gdje cjeli mjesec je tamo placa 350eura vise nego u hercegovini to je malo

    Like(0)Dislike(0)
  3. pa normalno radi pa zaradi i živi

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.