Unuk pregazio baku, otac i susjedi inscenirali da je pala s ljestava

Mladić (18) iz BiH osumnjičen je da je pregazio baku te da je slučaj namješten kako bi izgledalo da je 82-godišnjakinja pala s ljestava, neslužbeno doznaju Nezavisne novine.

V. I. (18) usmrtio je baku VW Caddyjem vježbajući vožnju u Papažanima kod Laktaša. Slučaj je otkriven nakon što je hitna pomoć iz Laktaša u petak prijavila policiji da im je dovezeno tijelo žene koja je podlegla ozljedama navodno zadobivenih u padu s tavana. Međutim, ispostavilo se da je riječ o drugoj vrsti nesreće.

Kako je priopćila policija, utvrđeno je da je R. G. vježbao V. I. da upravlja vozilom kada je mladić zbog nesporazuma krenuo naprijed i pregazio ženu, koja je od ozljeda preminula na putu do hitne pomoći. Nezavisne novine neslužbeno doznaju da su mladiću u pokušaju prikrivanja pomogli otac i susjedi. Policija je navela da su R. G., Z. I. i R. Z. postavili ljestve i pripremili tragove kako bi lažno prikazali nesreću. Svih četvero sudionika je uhićeno.

1 komentar

  1. Haha svasta ces ti čut. Ma ja baka je svejedno odapela da je bar bilo zivoga spasit. Ali eto valjda Bog tako hoce. Covječe radi sta hoces al neces dokle hoces

    Like(8)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.