Grude: Upis djece u I. razred osnovne škole

Upis djece u I. razred osnovne škole koja će pohađati nastavu u školskoj 2017./18. godini na području Općine Grude obavit će se po sljedećem rasporedu:

Osnovna škola Ruđera Boškovića Grude:

  • 15 . svibnja 2017. (ponedjeljak) za djecu koja će pohađati nastavu u matičnoj školi u Grudama, a čija prezimena počinju od slova A do slova M gdje su uključena prezimena Marić i Marjanović.
  • 16. svibnja 2017. (utorak) za djecu koja će pohađati nastavu u matičnoj školi u Grudama, a čija prezimena počinju od slova M (prezimena Mikulić, Miloš i Mlinarević) zaključno sa slovom Ž.
  • 17. svibnja 2017. (srijeda) za djecu koja će pohađati nastavu u područnim školama: Vrućice, Dragićina, Ledinac, Borajna i Ružići.

Osnovna škola Antuna Branka i Stanislava Šimića Drinovci:

  • 18. svibnja 2017. (četvrtak) upis za djecu koja će pohađati prvi razred i u Drinovcima i u Tihaljini, a čija prezimena počinju od slova A do slova L.
  • 19. svibnja 2017. (petak) upis za djecu koja će pohađati prvi razred i u Drinovcima i u Tihaljini, a čija prezimena počinju od slova M zaključno sa slovom Ž.

Osnovna škola fra Stipana Vrljića Sovići:

  • 22. svibnja 2017. (ponedjeljak) upis za djecu koja će pohađati prvi razred i u Sovićima i u Gorici.

U prvi razred osnovne škole upisuju se djeca koja su do 1. rujna 2017. navršila 6 godina života, tj. djeca rođena do 31. kolovoza 2011.

U I. razred može se upisati i dijete rođeno od 1. rujna do 31. prosinca 2011., ako Ispitno povjerenstvo utvrdi da je dijete sposobno za školu.

Liječnički dio upisa prvašića će se odvijati u Domu zdravlja Grude za djecu koja će pohađati nastavu u OŠ Ruđera Boškovića Grude te područnim školama; te u ambulantama u Drinovcima i Sovićima za djecu koja će nastavu pohađati u tim mjestima od 8:30, a nakon liječničkog pregleda dijete dovesti u školu na upis kod pedagoga.

Napomena: roditelji čije dijete nema liječnički karton u Domu zdravlja Grude, dužni su donijeti prijepis liječničkog kartona i knjižice cijepljenja.

1 komentar

  1. Koje ovde glup,prosvjeta koliko ima srijeda u u svibnju,recite datum ebemte glupa

    Like(1)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.