Urnebesni video iz Bosne: Zapeli su u koloni, a onda je netko izvukao harmoniku…

SITUACIJA koja bi svakoga izludila, zastoj na cesti, skupini muškaraca iz Bosne i Hercegovine bila je prilika za malu zabavu na cesti.

Zbog radova na cesti zapeli su negdje između Jablanice i Prozora, a umjesto da čupaju kosu i urlaju na druge vozače i radnike, odlučili su nenadani predah iskoristiti za pravu veselicu na cesti. Netko je izvukao harmoniku, drugi su zapjevali narodni hit i zabava je počela. Čak se i zaplesalo, a veselje na cesti netko je zabilježio i objavio na YouTubeu.

U samo 24 sata ovu snimku pogledale su 42 tisuće ljudi, a izazvala je mahom pozitivne komentare.

“Da nas nema, ne bi nas bolje ni mogli izmisliti”, “Čestitke veseloj ekipi… Više pjesme i šege, a manje sranja i ogovaranja… Svima će bolje biti…” i “Jebo zemlju koja Bosne nema”, samo su neki od njih.

Onima koji su ostali sjediti u svojim automobilima i gubili živce, sad može samo biti žao što se nisu pridružili fešti na cesti.

index.hr

1 komentar

  1. Gdje je moja zemlja Hercegovina, a gdje je Bosna?

    Gdje si ti učio zempljopis novinaru? Ako je između Jablanice i Prozora, onda je Hercegovina, a ne Bosna, osim ako su išli preko Sarajeva. Ali s obzirom da prepisujete od ovih neznalica, nije ni čudo, zato Grude Online sjedi 1. Ne prepisuj od lošijeg od sebe.

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.