Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkan “Automat klub” u Ljubuškom

Dana 22.09.2017. godine oko 19,30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u ul. Hrvatskih Branitelja počinjeno KD “Razbojiništva” iz čl.289 KZ F BiH.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenicI i utvrdili da su u “Automat klub” na naprijed navedenoj adresi ušle dvije muške NN osobe koje su od djelatnice uz prijetnju vatrenim oružjem iz blagajne otuđili neutvrđenu količinu novca i udaljili se u nepoznatom smjeru.

O događaju je izvješten dežurni Županijski tužitelj ŽT ŽZH u Širokom Brijegu a na mjestu događaja je izvršen očevid, te se poduzimaju i druge mjere i radnje, sve i cilju pronalaska počinitelja naprijed navedenog kaznenog djela.

2 komentara

  1. Bravo decki… Ajmo glupi panduri radite nesto. Ne,vi ste toliko glupi da ce i vas opljackat i to u podne.

    Like(1)Dislike(0)
  2. Koje čudo opljačkali banku koji panduri to rade svoj posao kad su obično često sami učesnici u raznim pljačkama imala sam slučaj baš u ljubuskom kod kružnog toka sam na kratko parkirala auto ispred zagrebačke banke gdje je zabranjeno parkirati, prilazi mi policajac i piše mi kaznu u iznosu od 10 km,da idem platit pitam dali mogu platit kod njega on meni odgovara da mogu ali bez zapisnika i potvrde da sam platila za pravo da on to moze uzet sebi, i tako je to i bilo pošto sam hitno morala otići nisam mogla napravit prijavu molim vas kakva je to policija nisu bitne tih 10km nego radise o pvojerenju jedne policije kosu uopće ljudi koji nas trebaju zaštititi ako ne policija žalosno u kojem svitu mi uopce živimo

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.