Večeras u kinodvorani Grude predstava “Brat magarac”

Večeras u kinodvorani u Grudama upriličit će se predstava “Brat magarac” u sklopu Šimićevih susreta. Početak je u 20 sati, a ulaz je besplatan. Nakon predstave uslijedit će after party uz prigodnu glazbu.

Na Maloj sceni HNK Mostar odavno ništa radosnije nije odigrano do premijere ove predstave. Ne samo zato što glumci u predstavi cijelo vrijeme plešu i dobar dio predstave iznose tjelesnim pokretima, nego zato što priča o svecu iz Asiza ne može biti ispričana ni tužno, a ni ozbiljno. Svetac je to koji je odricanjem od svega želio pokazati ljudima koliko je uistinu čovjek malen i kako samo netko ponizan može biti veličina. Upravo ono što nam svima, a možda najviše onima koji će biti u prvim redovima, nedostaje.

Autor predstave je Rene Medvešček. Svetog Franju glumi Robert Pehar, dok se Jelena Kordić Kuret, Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Ivan Skoko, Bojan Beribaka, Anja Rikalo, Marijo Bevanda i Anto Bralo odlično snalaze u uprizorenjima više likova.

3 komentara

 1. Super

  Like(1)Dislike(0)
 2. Bio sam sinoć i, vjerujte, ugodno se iznenadio. Nisam vjerovao da na našim prostorima postoji onakva kazališna ekipa.
  Predstava izvrsna, i vrlo ugodno i lijepo provedeno vrijeme. Šteta je samo što je u dvorani ostalo podosta praznih stolica. Baš šteta, imalo se šta vidjeti.

  Like(1)Dislike(0)
 3. Uistinu divna kazališna večer…Za ugodno pamćenje…

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.