Velika fešta u Blatnici: Veselje do dugo u noć (FOTO)

‘Blatničke note dobrote’ u čitlučki kraj privukle su veliki broj zvijezda, ali i posjetitelja. Humanitarni koncert održan je u ponedjeljak na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici.

”Ovo je peta godina i ljestvica koja je postavljena je totalno zadovoljena. Ja kao jedan od Blatničana sam sretan i ponosan. Ponosan zbog toga što je priča zaživjela i što možemo postići svoj cilj, a to je da pomognemo drugima. Ja sam uvjeren da je ovdje od 15 do 20 tisuća ljudi”, rekao je za Bljesak.info Mate Bulić.

Publiku u Blatnici su do dugo u noć zabavljali Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Dalmatino, Jole, Vuco, Matija Vuica, Pamela Ramljak, Đakovčanke, Jozo Vučić, te naravno najodgovorniji za koncert Mate Bulić.

Dio ovogodišnjeg prihoda od koncerta je namijenjen za dovršetak prvog Studentskog doma za siromašne studente u Bosni i Hercegovini koji se gradi pri Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji u Mostaru.

blatnica-koncert-mate-frendovi blatnica-koncert-mate-frendovi2 blatnica-koncert-mate-frendovi3 blatnica-koncert-mate-frendovi4 blatnica-koncert-mate-frendovi5 blatnica-koncert-mate-frendovi6 blatnica-koncert-mate-frendovi7 blatnica-koncert-mate-frendovi8 blatnica-koncert-mate-frendovi9 blatnica-koncert-mate-frendovi10 blatnica-koncert-mate-frendovi11 blatnica-koncert-mate-frendovi12 blatnica-koncert-mate-frendovi13 blatnica-koncert-mate-frendovi14 blatnica-koncert-mate-frendovi15 blatnica-koncert-mate-frendovi16 blatnica-koncert-mate-frendovi17 blatnica-koncert-mate-frendovi18 blatnica-koncert-mate-frendovi19 blatnica-koncert-mate-frendovi20 blatnica-koncert-mate-frendovi21 blatnica-koncert-mate-frendovi22 blatnica-koncert-mate-frendovi23 blatnica-koncert-mate-frendovi24

2 komentara

  1. Ne more ništa bez mene budaletine!

    Like(0)Dislike(0)
  2. Ko kiki bílo kuda kiki svuda

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.