Veliki petak neradni dan u ZH županiji

Vlada ZHŽ-a je na svojoj posljednjoj sjednici utvrdila nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi ZHŽ-a koji je uputila u daljnju proceduru Skupštine ZHŽ-a. Vlada je usvojila izvješće o utrošku sredstava tekućih zaliha proračuna Zapadnohercegovačke županije za razdoblje od siječnja do prosinca 2016. godine.

Također su razmatrani izvješće o radu Županijskog arhiva za 2016. godinu, plan i program rada Županijskog arhiva za 2017. godinu, izvješće o radu JU Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, plan rada JU Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije za 2017. godinu, izvješće o radu Službe za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, izvješće o radu Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva za 2016. godinu, izvješće o radu Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu te plan rada Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Zapadnohercegovačke županije za 2017. godinu.

Vlada je prihvatila odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo, odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu Rudnici boksita d. o. o. Posušje za eksploataciju boksita na ležištu L-17 Mratnjača, eksploatacijsko polje Mratnjača Posušje, kao i odluku o proglašenju 14. travnja 2017. godine (Veliki petak) neradnim danom u Zapadnohercegovačkoj županiji.

VL

9 komentara

 1. Veliki petak je radni dan(uvijek se radilo do podne na njivi) a sto guzonje hoće bit veći katolici od pape,druga je stvar.licemjeri!

  Like(5)Dislike(5)
 2. Točno, licemjeri neviđeni. Svoje katoličanstvo i pobožnost pokazuju proglašavajući neradne dane, a svaki dan kradu i nemoralno i nevjerski se ponašaju i žive. Sram ih bilo, zloupotrebljavaju i velike dane kakav je Veliki petak. Lažu, za njih nije veliko ni sveto ništa osim materijalnih dobara i novaca. Kradu nam i naše svetinje, lopovi i kriminalci.

  Like(3)Dislike(4)
 3. Narode dignite se vidite sta nam radi ova stoka komunisticka.Narod nam ode u njemacku nema sta izist.

  Like(1)Dislike(2)
 4. Prosvjedi na 1.svibnja,pa mora jednom počet i u ovoj nasoj dolini suza!

  Like(2)Dislike(3)
 5. Strasni su ovi potomci jugoslovenske elite po ugledu na oceve promijenili dresove samo se se pitam kada bi doslo nedaj boze do nove promjene vlasti bili ova gamad opet promjenila crven bjel plavi u neki novi dres ,oni mi nisu nesto ineresatni

  Like(3)Dislike(1)
 6. Vala ti boze njima neradni dan,ta puno im je lakse objaviti radne dane jer gotovo i ne rade nista izuzev kad hapaju.

  Like(2)Dislike(3)
 7. Bepo
  Ne seri

  Like(1)Dislike(0)
 8. Nekad prije su crnogorci bili pojam za nerad,al nasi sluzbenici su ih pretekli.svaka im cast.

  Like(1)Dislike(0)
 9. Neradni dan! ! Je kome je,državnim institucijama a meni je od 10-22 radit. Ko me pita što je veliki petak. Radi se na Uskrs a ne tad… jebem i njih i državu. Stoka a ne ljudi! !

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.