Viberov jedinstveni poklon ljubavi dvoje Mostaraca

Viber, jedna od vodećih svjetskih mobilnih aplikacija za razmjenu poruka, pred brojnim zainteresiranim prolaznicima na Cvjetnom trgu u Zagrebu izvela je globalnu predpromociju novog sticker-paketa “Freddie and Eve Get Married” (“Freddie i Eve stupaju u brak”), potaknutog jedinstvenom ljubavnom pričom s ovih prostora.

Inspiraciju za nastanak ove kolekcije popularnih Viberovih “sličica” pružila je dirljiva ljubavna priča na daljinu “para iz Mostara” – Ivana Rozića, koji je trenutačno na radu u dalekom Shenzhenu u Kini, i njegove zaručnice Jelene Božić koja studira u Zagrebu, piše Rtl.hr.

U čast njihove ljubavi i skorog vjenčanja, Viber je prihvatio Ivanov prijedlog i osmislio potpuno novi sticker-paket, s omiljenim likovima Freddijem (žuti lisac) i Eve (crna pantera) koji, u ovom zanimljivom aranžmanu – staju pred oltar, kao jedinstven poklon Jeleni od Ivana – i Vibera!

Posebnu ulogu u simpatičnom scenariju događaja, koji je Jeleni kao potpuno iznenađenje priredila njezina “jača polovica” uz podršku mobilne aplikacije, imala je poznata hrvatska pop-zvijezda Petar Grašo, pozdravivši zaljubljeni par na oba kontinenta izvedbom svog velikog hita “Moje zlato”!

Ovaj zanimljiv tematski događaj – prvi ovoga tipa koji Viber organizira u srednjoj i istočnoj Europi – posebno je sniman za produkciju dva videa kojima će u ponedjeljak 23. studenoga Viber globalno lansirati ovaj sjajni sticker-paket.

Time će Jelena, Ivan i svi prisutni posjetitelji događaja na Cvjetnom trgu poslati ovu romantičnu sliku u svijet, poželjeti svima da vjeruju u pravu ljubav i preporučiti da nastave razmjenjivati svoje pozitivne emocije, kreativne ideje, različite zanimljivosti i dobre vibracije u mreži između 664 milijuna trenutačnih korisnika njihove omiljene aplikacije, Vibera.

 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.