VIDEO | Boto u novom showu RTL-a ‘Zvijezde’: Danijel se zovem, stojim ispred vaaas

Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se za novi glazbeni show Zvijezde kako bi pred članovima žirija, redom iznimno cijenjenih profesionalaca u glazbenoj industriji, pokazala što znaju i umiju svojim glasom.

Jedan od prijavljenih je čapljinski pjevač i zabavljač Danijel Boto, koji je svojim nastupima stekao epitet odličnog klupskog zabavljača, na čije se nastupe obavezno dolazi.

Poznat i kao kralj djevojačkih zabava, ponajviše u Hercegovini, a iza sebe ima već nekoliko hitova na Youtubeu. Posljednji videospot za pjesmu ‘Urnebes’ ima preko 116 tisuća pregleda, a trenutno radi na novim, autorskim pjesmama. Jednu od njih predstavit će i na audiciji.

Najvažniju ulogu u novom glazbenom showu ima peteročlani žiri. Tony Cetinski, Massimo, Goran Lisica Fox, Remi i Maja Bajamić imaju veliku zadaću: pronaći pjevačku zvijezdu među talentiranim mnoštvom natjecatelja u dobi od 16 i 35 godina.

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.

Kroz cijelo glazbeno putovanje kandidate će voditi Antonija Blaće, jedno od najomiljenijih lica malih ekrana kojoj je glazba velika strast. 

9 komentara

 1. Bože moj ima li on ikog živog od rodbine da mu zna reć da se ne prosipa jadan više…

  Like(16)Dislike(2)
 2. Čovjek radi ono što voli a i živi od tog tako da… Ne znam tko se prosipa
  Boto od mene Like!

  Like(5)Dislike(4)
 3. Toliko je poznat,skoro ko elvis.ja brate nikad cuo za njega.kad se nadres rakije i magare je zabavno cut.

  Like(6)Dislike(0)
 4. Ceca novi profil

  BOTO LEGENDO CECA JE UZ TEBE

  Like(1)Dislike(0)
 5. Ceca novi profil

  BOTO BRAT NOĆI

  Like(0)Dislike(0)
 6. ova Ceca novi profil je Boto hahaha

  Like(1)Dislike(0)
 7. Rakitno je uz tebe Boto ,pokazi svima svoj talent….najjjjaci si !!

  Like(2)Dislike(0)
 8. Ne znam, ili moje uši ne valjaju, ili nešta škripi u ovoj glazbi.
  Ne želi momku uništavati ambicije i nadu, ali ovakvu glazbu nisam nikad slušao i nisam
  kompetentan ocjenjvati njegove domete. To će učiniti ŽIRI na ovoj audiciji. Oni valjda znaju šta čine.
  Eto, to je to! Konačno ćemo znati je li Botina glazma svojevrsan HIT i osvježenje, ili običan
  šund i izrugivanje. To je sada na žiriju. Drago mi je da ja ne moram donositi sud o tome.

  Pozdrav svim fanovima ovog glazbenika, i dao bi im jedan savjet. Preispitajte svoju savjest, možda s vama nešta nije u redu. Idete li na njegove koncerte zbog kvaliteta njegove glazbe ili zbog nekih drugih sebičnih, niskih i neljudskih poriva.?

  Like(0)Dislike(1)
 9. E je ziri jak.onaj prepotentni lisica isto kakva zeneturaca s trajnom gejast,a glumi ili je pedofil.uglavnom stari odrpani jarac.toni isto paun napuvani.ona remi dvi ciste ne zna sastavit osim psovanja u svojim pjesmama nista nema i ona nakva maja.ajde molim te ne znam ko je gori strucnjaci u ziriju ili zvijezde eventualne koje revu na engleskom.botu barem razumijemo.zivio boto

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.