VIDEO| Došo mene jeb***t – kako radnica pošte komentira klijente

Građani Bosne i Hercegovine često su svjedoci neprikladnog ponašanja radnika u javnim poduzećima i institucijama širom države.

Iako bi trebali biti ljubazni i nuditi maksimalno profesionalnu uslugu klijentima, često se dogodi da radnik ili radnica za šalterom iskaže veliku dozu nekulture i neprofesionalnosti, piše N1.

Tome svjedoči video zapis iz Kiseljaka koji kruži društvenim mrežama. Naime, uposlenica pošte na šalteru u Kiseljaku vidno iznervirana psuje i komentira klijenticu s kojom je komunicirala prethodno.

 

7 komentara

 1. Standardni model šalteruše.

  Like(9)Dislike(0)
 2. Kakva je ovo vijest? Vijest bi bila ljubaznost. I tako ja u grudsko Komunalno platiti račune došao. I uđem unutra i nikog na šalteru. I zovnem par puta. I odnekud se čuje mrmljanje. I dođe gospođa/ica i kaže evo evo Bože moj a sve žvačući burek (vidim joj na bradi komadić). Nema izvolite. I kažem ja da bih račun platio i pružim novac i račun. I kaže cijenjena KLIKO ĆEŠ? I nema na kraju hvala ni doviđenja. I dođem ja slijedeći mjesec i moram li vam pričati? Uglavnom opet žvače i opet burek. Poučak priče? Treba djelatnicima Komunalnog povećati plaće jer o bureku se NE MORE!

  Like(15)Dislike(0)
 3. Pa zena lipo kaze izvolte i hvala. Sta bi tili? A ako je neka novokomponovana gospoda tila nju je….. pa ju ona ispratila standardnim bosanskim ne vidim tu nista lose

  Like(0)Dislike(1)
 4. znanstvena fantastika

  Odgoj i kultura su davno nestali(ako ih je i bilo na ovim prostorima)nazalost,i tesko da se vrate nama,jer to ovdje ne prolazi. Kulturni i obrazovanih(ali bas obrazovnih )je jako malo,pa su kao i svaka manjina ugrozeni,da nekazem ismijani.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Aj majke ti, tko zna kakva je bila ta gospoja što je naljutila ovu šalter-hanumu?
  I sad smo svi kao divni i kulturni?
  A baš je bila ljubazna s ovim što je ne j*****u.

  Like(1)Dislike(0)
 6. za komentar iznad

  Nije uopce zena muslimanka da bi ju nazivao “hanuma” vec je nasa katolkinja, a snimili su je muslimani jer im je bolan nas hrvatski kiseljak

  Like(0)Dislike(0)
 7. Za ovog za komentar iznad

  Jestito došo mene j*****t?
  Šalter-hanumi je to očito svakodnevni i uobičajeni riječnik.
  I po čemu ti to zaključi da su je snimali muslimani?
  Možda je i ona muslimanka?
  Sramota bi bilo da je katolkinja s ovakvim jezikom.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.