VIDEO: Gruđanin Ivan Palac napisao novu pjesma za duet Grupe Banana i Minee

Nakon što je napisao dvije vlastite pjesme za Tomislava Gelu „Ne pomažu godine“ i „Hej živote“, mladi Gruđanin Ivan Palac napisao je i novu pjesma za duet Grupe Banana iz Zadra i Minee, pjevačice i voditeljice.

Podsjetimo, prva pjesma „Ne pomažu godine“ osvojila je nagradu pjesma dijaspore na Melodijama Mostara 2014. godine.

Pjesmu „Žena slobodna“ uz Ivana Palca potpisuje i pjevačica Grupe Banana Gordana Seko, a glazbu i aranžman Marin Seko.

U nastavku premijerno poslušajte pjesmu “Žena slobodna”

Minea je s grupom Banana udružila snage u novom duetu ‘Žena slobodna’, te tvrdi da je zaljubljena u tu pjesmu!

‘Žena slobodna’ je pjesma s nostalgičnim prizvukom u kojem dvije prijateljice pričaju o ljubavnim jadima, te jedna drugu bodri. Na duet su se odlučili jer se poznaju već 20 godina, te već na prvom susretu su “kliknuli” na prvu.

– Onog momenta kad smo se upoznali, znala sam da sam pronašla prijatelje i kolege za uvijek. Potvrdile su to i sve ove godine našeg poznanstva, a kruna svega je i ova naša zajednička pjesma, iz njihove radionice, u koju sam ja naprosto zaljubljena. Radujem se izlasku ovog singla, nadam se da će je publika prepoznati, a posebmo ženski dio publike, kazala je Minea.

Grupa Banana, koja već godinama nastupa kao prateći band Dražena Zečića, se jako veseli ovom singlu, a publici priprema nešto jako zanimljivo – album na kojem će se nalaziti samo dueti s kolegama!

– S obzirom da smo se odlučili samo na singlove s duetima, koji će biti izdani na jednom CD-u, nije uopće bio upitan duet sa Mineom. Ona je jedna od rijetkih kolegica s kojom je cijeli band kliknuo na prvu, prije 20-ak godina, na jednom zajedničkom koncertu. Naše prijateljstvo se godinama samo učvrstilo, traje i dalje, i samo po sebi je bilo normalno da ćemo nešto i zajedno otpjevati. Ispalo je predobro, pjesma se dogodila, pogotovo što je ustvari malo ženskih dueta. Glasovi su nam se odlično složili, i mislimo da će ‘Žena slobodna’ zasigurno, kao jedna pop pjesma, pronaći put do naših slušatelja. Nakon naše drage Minee, već radimo na idućem singlu, i radujemo se svim kolegama pjevačima, koji su se rado odazvali da budu dio ove naše priče, otkrili su iz grupe Banana!

Čast mi je i zadovoljstvo predstaviti novu pjesmu, koja će se, iskreno se nadam, svidjeti hercegovačkoj publici, i da će pobliže prikazati sve ono na čemu već godinama radi ova grupa zajedno sada s Mineom, i da će prikazati na koji način želim stvarati pjesme zabavnog tipa, poručio je Ivan Palac za Grude Online.

 

 

9 komentara

 1. Bravo frende

  Like(3)Dislike(0)
 2. Pozdrav pjevačicama i autorima,dobra stvar 🙂

  Like(0)Dislike(1)
 3. Ova Minea ko vino što starija to bolja

  Like(2)Dislike(0)
 4. Jesu li opet vrapci i komarci il je neka druga zivina?

  Like(2)Dislike(0)
 5. Bravo

  Like(0)Dislike(0)
 6. Hahahah

  Like(0)Dislike(0)
 7. Super je pjesma samo nastavi ?

  Like(2)Dislike(0)
 8. Palac čestitke,a i ostaloj ekipi

  Like(2)Dislike(0)
 9. lajk

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.